Dan Diaconescu, săltat de mascați într-un dosar de prostituție

Dan Diaconescu, săltat de mascați într-un dosar de prostituție

Update 12.07: Dan Diaconescu ar fi acuzat că a întreținut relații sexuale cu minore ce făceau parte dintr-o rețea de prostituție cu minore, potrivit informațiilor G4Media. Diaconescu a fost săltat de mascați și dus la secția de Poliție. Oamenii legii au suspiciuni că fostul prezentator de televiziune a întreținut relații sexuale cu două gemene minore.

Polițiștii din Biroul Investigații Criminale Constanța, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au făcut joi o percheziție la locuința din București a lui Dan Diaconescu, au declarat pentru G4Media surse judiciare.

Oficial, Poliția Constanța a anunțat că se fac verificări într-un dosar penal și sunt făcute verificări în locuința unui bărbat de 55 de ani din București.

„La data de 6 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat o percheziție domiciliară, la locuința unui bărbat, de 55 de ani, din municipiul București, într-un dosar în care sunt sesizate fapte de natură penală pe care acesta este bănuit că le-ar fi săvârșit”, conform unui comunicat al IPJ Constanța.

Dan Diaconescu a fost eliberat condiționat din închisoare după ce a efectuat aproape 3 ani din pedeapsa de 5 ani și 6 luni de închisoare pentru șantaj.

Vom reveni


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...