Dan Negru, blocat în trafic pe Valea Oltului: „Acum 300 de ani, când l-au făcut austriecii, era drum pentru trăsuri. E tot așa”

Dan Negru, blocat în trafic pe Valea Oltului: „Acum 300 de ani, când l-au făcut austriecii, era drum pentru trăsuri. E tot așa”

Minivacanța de 1 mai creează ambuteiaje pe multe dintre drumurile naționale. Românii care se îndreaptă către destinațiile de vacanță trebuie să aibă nervii tari pentru a ajunge cu bine. Unul dintre cei prinși în aglomerațiile de pe șosele a fost Dan Negru.

Dan Negru pe Valea Oltului FOTO: Facebook/Dan Negru

Valea Oltului este una dintre cele mai circulate șosele din România. În mod tradițional, la începutul și finalul minivacanțelor, acest drum devine un coșmar pentru șoferi.

Dan Negru , realizator de emisiuni la Kanal D, a postat vineri, 28 aprilie, pe pagina sa de Facebook, o fotografie cu coloana de mașini formată pe Valea Oltului.

N-or fi doar austriecii vinovați de eșecurile noastre. Luați-o pe drumul ăsta în vacanța de 1 mai. Un inginer austriac, Friedrich Schwantz a proiectat drumul Valea Oltului. Vechiul drum al romanilor trecea pe partea stânga a Oltului.

Austriecii l-au numit Via Carolina după numele împăratului Carol al VI-lea. Acu' 300 de ani, când l-au făcut austriecii, era un drum pentru trăsuri. E tot așa”, scrie Dan Negru.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Andrei Tiberiu Maria, adică Smiley, a rămas fără carnet

2 Un mare scandal sexual zguduie Polonia / Un băiat care se prostitua a leșinat la o orgie a unor preoți catolici

3 Apar amănuntele prinderii în flagrant a baronului PSD Dumitru Buzatu

4 „Un student haios devenit o jigodie. Un tânăr de treabă ajuns o otreapă”

5 România a turtit un pic pălăria Austriei într-o speță NATO, dar poate mult mai mult...