Dan Negru crede că e umilitoare munca de bucătar pentru fiul său: „Cu tot respectul pentru meserie, hai să arătăm că putem și mai mult“

Dan Negru crede că e umilitoare munca de bucătar pentru fiul său: „Cu tot respectul pentru meserie, hai să arătăm că putem și mai mult“

Dan Negru a mărturisit pentru UNICA. RO că ar fi tare dezamăgit dacă fiul lui și-ar dori să devină bucătar, chiar dacă tot mai mulți se visează Chefi.

Dan Negru Sursa Kanal D

Prezentatorul de la Kanal D recunoaște că și-ar fi dezamăgit tatăl dacă ar fi ales să își dovedească talentul în bucătărie și să facă o carieră din asta și același sentiment îl încearcă și pe el. „Cu tot respectul pentru meserie, hai să arătăm că putem și mai mult” „Am văzut că e o modă cu gătitul. Dacă al meu ar veni la mine să îmi spună că se face bucătar, aș fi tare dezamăgit. Nu zic rău de meseria asta. Dacă eu i-aș fi zis tatălui meu că vreau să mă fac bucătar, mă bătea. Mi-ar fi zis: «Ți-am dat meditații la matematică și tu cu ciorba, cu polonicul». Cred că și lumea asta exagerează, toți vor să se facă Chefi. Cu tot respectul pentru meserie, hai să arătăm că putem și mai mult. Avea Păunescu o vorbă: «Să îți fie copilul cu o treaptă mai domn». Respect meseria, am drag pentru toți cei care o practică, dar dacă mi-ar zice fiul meu că se oprește după 10 clase și se duce să se facă Chef… Nu se poate”, mărturisește el pentru UNICA.RO.

Copiii lui Negru, Dara și Bogdan, nu sunt pasionați de ecrane, ci doar de zona de YouTube. „De exemplu, eu sunt vecin cu Aurelian Temișan, stăm în aceeași zonă. Sau mai vin o grămadă de prieteni din lumea televiziunii. Ai mei nu au nicio treabă cu ei. Nu îi cunosc pe mulți. Am doi prieteni care atunci când vin aștia mici sunt tot timpul în sufragerie, Selly și Dorian Popa. În rest, poate să vină oricine. Părintele Necula mai vine pe la mine, nu au nici o treabă. Când vine Selly nu se mută de acolo, stau gură cască. Asta e generația lor”, spune Dan Negru.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria