Dan Negru, revoltat că prețul de intrare la Castelul Peleș este mai mare decât cel de la Versailles: „Regalitatea a dat-o în gard” VIDEO

Dan Negru, revoltat că prețul de intrare la Castelul Peleș este mai mare decât cel de la Versailles: „Regalitatea a dat-o în gard” VIDEO

Dan Negru a postat un filmuleț pe paginile sale de socializare în care arată că este mai scump să vizitezi Castelul Peleș, decât Palatul Versailles, al regilor Franței.

Dan Negru, supărat pe prețurile de la Peleș FOTO captură Facebook Dan Negru

Mai mult, spune vedeta de televiziune, prețul unui bilet de intrare la Peleș este mai mare și decât cel al altor obiective turistice din Europa .

Dan Negru mai spune că semnificația istorică a clădirilor din Franța sau Italia este mult mai importantă decât cea a Castelului Peleș.

Ăsta e Castelul Peleș din Sinaia și dacă vrei să-l vizitezi trebuie să plătești 150 de lei dacă ești adult și 37 de lei dacă ești copil.

Dacă vrei să intri la Versailles, palatul regilor Franței de lângă Paris, trebuie să plătești mai puțin: 21 de euro, adică vreo 104 lei. E mai ieftin să vezi Versailles decât Peleș, deși despre regii Franței, despre istoria Franței învață toți copiii de pe planeta asta.

Despre istoria regilor României învățăm doar noi. Și dacă tot încasezi mai mult decât la Versailles, păi măcar gardul repară-l. Uite, ăsta e gardul de pe drumul principal care duce spre Peleș”, a scris Dan Negru.

Acesta a continuat comparația și cu un alt obiectiv turistic, de această dată din Italia.

Vă mai dau un preț: Dacă vrei să vezi castelul Sant Angelo din Roma, plătești 17 euro!! Aici, la Peleș, prețul e dublu! Despre istoria Imperiului Roman și despre împărații Imperiului Roman învață toți copiii planetei la școală, despre regii României doar ai noștri.

O spun cu amărăciune, l-am cunoscut pe Majestatea sa, regele Mihai, am cunoscut-o și pe regina Ana, dar după ei, regalitatea a dat-o în gard,” a scris Dan Negru pe paginile sale de Facebook și Instagram.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?