Dan Petrescu e convins că a rupt blestemul: Vom da gol la fiecare şut, iar adversarii vor da câte trei bare

Dan Petrescu e convins că a rupt blestemul: Vom da gol la fiecare şut, iar adversarii vor da câte trei bare

Victoria cu Rapid (1-0), venită după un final exploziv în care Bălgrădean a apărat penalty-ul executat de Albu, a descătuşat energiile lui Dan Petrescu. Antrenorul clujean e sigur că, după patru meciuri în care a suferit cumplit, ghinionul s-a spart şi că urmează zile glorioase pentru echipa sa.

Dan Petrescu a început cu stângul acest sezon. A pierdut Supercupa României în faţa celor de la Sepsi şi a fost protagonistul celei mai mari umilinţe din cariera sa, CFR-ul fiind eliminat în dublă manşă încă din primul tur al Ligii Campionilor. Însă odată cu victoria contra suratei ceferiste, Rapid, Dan Petrescu e convins că blestemul s-a rupt.

Antrenorul campioanei crede că a fost un moment crucial al sezonului, iar din acest punct norocul va fi de partea „feroviarilor”. „Antrenez de vreo 23 de ani, dar ce s-a întâmplat în ultimele patru meciuri la CFR nu mi s-a mai întâmplat. Armenii n-au avut niciun şut 179 de minute. Când iei un gol ca ăla... Cu Sepsi a fost la fel. Acum se terminase meciul şi a venit faza penalty-ului. E clar că a fost, e bine că avem VAR. Bălgrădean a scos o minge fantastică, dar din momentul ăsta s-a întors norocul. O să fim de neoprit, aşa simt! Să se ferească toţi din calea noastră. Nu le transmit niciodată jucătorilor să ne oprim, dar poate jucătorii nu se simt bine, poate au probleme fizice. Am schimbat toată echipa. Doar Camora şi Deac joacă mereu, v-aţi obişnuit cu asta. O victorie incredibilă, superbă, de moral. Toţi merită felicitări! Sunt convins că a fost bine aşa. Se va întoarce norocul spre noi. De acum dăm gol la fiecare şut, iar ceilalţi vor da câte trei bare”, a spus Dan Petrescu la Orange Sport.

Se compară cu Sir Alex Ferguson!

Tehnicianul ardelenilor a mers şi mai departe, susţinând că îi calcă pe urme legendarului Sir Alex Ferguson, fostul antrenor al lui Manchester United. „Noi numai aşa putem să facem performanţă. Ştiţi bine că în cele cinci campionate în care am fost aici, am avut multe recorduri, meciuri la rând fără înfrângere, meciuri la rând fără gol primit. S-au uitat astea după un meci cu Armenia (n.r. - Pyunik), s-a uitat tot. E clar că a fost cel mai mare insucces al meu la club, dar nu poţi să ai numai succese, pentru că nici Ferguson nu a avut la Manchester United doar victorii. A avut ani când a terminat pe 7, pe 8, dar clubul a mers pe mâna lui, ştia ce poate. Din punctul ăsta de vedere sunt conştient: dacă Dan Petrescu rămâne la CFR Cluj, fiţi siguri că 99 la sută campionatul e luat şi după trebuie să facem treabă bună în Europa. Ştiţi bine cine câştigă campionate în România în ultimii ani, dar toată lumea uită”, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă de după meci.

Susţine că a refuzat un munte de bani ca să rămână la CFR

Dan Petrescu a explicat că pierde bani la formaţia clujeană şi că a refuzat oferte de milioane de euro: „Eu zic mereu că am refuzat 7 milioane de euro ca să rămân. Nu fac bani aici, pierd bani. Tot timpul am spus că sunt fericit la CFR. Dacă cei din conducere au încredere în mine, cum au avut după meciul cu Pyunik, atunci sigur o să fie mulţumiţi”.

Nu mă gândesc la plecare. Când nu vom mai avea şanse la grupele Conference League, atunci poate spun că dacă vine un alt antrenor face mai bine. Dar nu în momentul de faţă. Eu am făcut lotul, am mare încredere în jucători şi trebuie să mergem înainte

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu