Dan Petrescu, ieșire nervoasă după ratarea celui mai important obiectiv: ”Ne-au curățat! Ne-au ciuruit!”

Dan Petrescu, ieșire nervoasă după ratarea celui mai important obiectiv: ”Ne-au curățat! Ne-au ciuruit!”

CFR Cluj ratează cel mai important obiectiv din acest sezon, câștigarea campionatului. La finalul partidei cu Universitatea Craiova, scor 1-1, Dan Petrescu a avut o ieșire nervoasă la adresa arbitrajului din play-off și a plecat chiar în mijlocul interviului.

Foto Sport Pictures

Dan Petrescu a acuzat dur arbitrajul de care a avut parte campioana en titre în cele 7 etape desfășurate în actualul sezon din play-off-ul Ligii 1. Antrenorul ardelenilor consideră că multe decizii au fost luate împotriva echipei sale.

”Ce să mai spun, nu mai spun nimic. Șapte din șapte, ne-au ciuruit, ne-au curățat, bravo lor. Nu am mai văzut așa ceva în istoria fotbalului. Șapte din șapte? Toate deciziile VAR, șapte din șapte, împotriva lui CFR?

A dat roșu, nu mai e roșu, a dat penalty la Constanța, nu mai e penalty, a dat gol Maglica, nu e gol, azi e gol. Are Birligea penalty, nu mai e. Penalty clar la Morais, nu dă. Păi ce facem domnilor? Cu VAR-ul ne-au făcut praf. Interesul e să nu meargă CFR în Europa. Foarte bine, o să vedem ce vor face echipele în Europa.

Eu nu mai înțeleg nimic. Nu contează cum jucăm, slab, bine, dă la VAR ce e al meu. Nu vii și faci arbitrajul pe care l-a făcut băiatul ăsta azi. A fost anti CFR. Ăsta e arbitraj? Așa se arbitrează? Ce să mai vorbim de fotbal, nu are rost să mai vorbesc de fotbal, e istorie. Gata, nu mai am ce să zic”, a declarat Dan Petrescu după partida cu Universitatea Craiova.

CFR Cluj încheie un ciclu de 5 sezoane în care a câștigat de fiecare dată campionatul în Liga 1. În cazul în care jocul echipei continuă să fie la fel de slab și în ultimele 3 etape, clujenii riscă să piardă și locul de pe podium care le oferă posibilitatea de a intra în cupele europene.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina