Dan Petrescu, luat peste picior: „Generalul“ Iordănescu, amuzat de cum a ajuns fostul său elev

Dan Petrescu, luat peste picior: „Generalul“ Iordănescu, amuzat de cum a ajuns fostul său elev

După 3-0 acasă cu această formaţie de amatori, returul de miercuri n-a fost televizat. Spre norocul clujenilor!

Totuşi, partida s-a putut vedea pe canalul de Youtube al formaţiei din Gruia. S-a jucat într-un decor demn de „Cupa Satelor“ şi, ceea ce e înfricoşător pentru CFR, e că şi nivelul jocului a fost demn de o asemenea competiţie! În mod şocant, campioana României a „reuşit“ chiar să fie condusă la pauză, cu 1-0, după o gafă monumentală a portarului Bălgrădean, în minutul 21. Abia în partea secundă s-a restabilit egalitatea, Deac punctând din penalty (51) şi stabilind scorul final: 1-1.

În ciuda calificării, prestaţia CFR-ului, venită după „dubla“ de coşmar cu Pyunik Erevan (Armenia), a lăsat un gust amar pentru cei care au văzut meciul din Andorra. Şi a ridicat serioase semne de întrebare, în privinţa viitorului echipei în preliminariile Conference League.

Rugat de Digi Sport să comenteze atât atitudinea lui Dan Petrescu (54 de ani), pe care l-a avut elev la echipa naţională, cât jocul CFR-ului la ora actuală, Anghel Iordănescu (72 de ani) a vorbit pe un ton ironic.

„Dacă ne întoarcem la ce se întâmplă în fotbalul nostru, ajungem să avem emoţii cu orice echipă. Cred că Dan Petrescu a avut, din nou, dreptate, a fost un meci foarte greu cu Inter d’Escaldes. La el, orice meci e extrem de dificil, extraordinar de greu. Nu e sigur niciodată că poate câştiga. De la mine sigur n-a învăţat asta. Şi eu aveam tabieturile mele şi declaraţiile mele standard, înaintea meciurilor. Încercam şi eu să ţin jucătorii în priză. Aveam şi eu anumite lucruri la care ţineam foarte mult. Dar s-au schimbat vremurile, s-a schimbat fotbalul. Cred că astăzi se exagerează prea mult. Dacă ajungi să tremuri cu echipe din Andorra, e clar că am scăzut şi am ajuns la un nivel pe care nu-l dorim. E important că CFR Cluj s-a calificat până la urmă“, a spus fostul selecţioner.

România, în turul II preliminar din Conference League

Ieri

Inter Club d'Escaldes – CFR Cluj 1-1 (0-3 în tur)

Astăzi

Olimpija Ljubljana – Sepsi (1-3) 20.00, TVR1

FCSB – Saburtalo (0-1) 20.30, Pro TV

CS U Craiova - Vllaznia Shkodër (1-1) 20.30, Digi Sport 1, Prima Sport 1

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...