Dan Petrescu scârbește fotbalul românesc: Ce striga pe teren după CFR Cluj – Farul

Dan Petrescu scârbește fotbalul românesc: Ce striga pe teren după CFR Cluj – Farul

Dan Petrescu (55 de ani) mai are un meci de jucat, în acest sezon, cu CFR Cluj, barajul pentru Conference League cu FC U Craiova (1 iunie, la Cluj), însă, în mod normal, tehnicianul ardelenilor ar trebui să lipsească de la partida respectivă!

În primul rând, e o anomalie că fostul internațional n-a fost eliminat, duminică seară, pentru criza sa înfiorătoare de nervi pe teren. Așadar, se impune suspendarea sa pe baza probelor video. Apoi, cei care țin la Petrescu au datoria de a-l ajuta, în aceste momente grele, ducându-l la un control. Pentru că ce face tehnicianul CFR-ului depășește cu mult limitele normalului și cele ale bunului simț. Iar când citim declarațiile lui Zoltan Iașko (director sportiv Farul), date la GSP Live , despre motivul supărării lui Petrescu de duminică seară, realizăm și mai bine dimensiunea problemelor cu care se confruntă antrenorul CFR-ului.

Ce a povestit Zoltan Iașko?

*Petrescu m-a înjurat, că de ce ne-am dat viaţa şi am jucat pentru Craiova. Asta spunea pe teren, că am jucat noi pentru Craiova. I-am zis să se bucure că s-a calificat... La ce se aştepta? Noi jucăm pentru noi, asta e mentalitatea dată de Hagi, că e antrenament, că e meci amical. Asta se implementează la Farul. Asta e mentalitatea. Tu, Dan Petrescu, să vorbeşti asta? Eşti prieten cu Popescu, cu Hagi. Chiar aşa lipsă de respect?

*Noi, acum câţiva ani, ne-am întâlnit cu toţii pe final de sezon, dar n-am scos niciun cuvânt despre meciul direct. Aşa e corect. Am făcut 0-0 şi nu ne-am calificat în play-off.

*Jos pălăria în faţa lui Hagi pentru ce face la club, cu jucătorii, cu toată lumea. E simplu, totul 100% pe teren. Hagi le spune mereu jucătorilor «Învăţaţi să câştigaţi! Să vă luptaţi. Nu ne interesează de alţii».

*N-au mai fost probleme la vestiare cu Dan Petrescu. S-au băgat bodyguarzii şi l-au liniştit. Dar arbitrul ar fi trebuit să-i dea cartonaş roşu din timpul jocului. La orice, se arunca, gesticula, trăgea, reproşa.

*Tu, care ai reprezentat ţara, eşti antrenor mare, nu poţi ajunge în halul ăsta! Sunt dezamăgit de comportamentul lui Dan Petrescu. E normal ca antrenor să-ţi doreşti să câştigi, şi Hagi se enervează când pierde, dar niciodată nu a reproşat adversarului că a luptat.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

3 Asta e Rusia, oameni buni!

4 Umilință fără precedent pentru Armata SUA! / Trupe rusești au intrat într-o bază care găzduiește militari americani în Niger

5 Așa o fi?