Dan Puric, DELIR alături de Gâdea: „Preoții la DNA? Este o treabă OCULTĂ internațională”

Dan Puric, DELIR alături de Gâdea: „Preoții la DNA? Este o treabă OCULTĂ internațională”

Actorul prorus Dan Puric a fost, marti seara,  invitatul lui Mihai Gadea la Sinteza Zilei, unde au discutat despre audierea la DNA a doi inalti ierarhi ai BOR, relatează Aktual24.

„Cei care vor sa distruga tara o fac in etape. Ati vazut cum au loc acele explozii teroriste, cu o anumita ritmicitate? Si noi suntem atacati cu aceeasi ritmicitate, in ce avem noi mai sfant, in reperele noastre. In termeni juridici, poti sa pui sub ancheta penala, sa-l chemi in calitate de martor. Puteau s-o faca civilizat, discret. Banuiesc ca niciunul nu s-a ocupat cu asa ceva. S-a vrut sa se faca public. V-ati gandit vreodata ca, si juridic, se poate vorbi de o suferinta morala?

Efectul la nivel social a avut loc. Ai vazut, domnule, ca si ierarhii Bisericii gresesc? Este ca si o condamnare. A mai fost treaba aia cu Colectiv. Este o treaba oculta internationala, care este treaba cu Biserica Romana? Pentru a distruge o tara ca asta trebuie sa ii iei reperele: credinta, traditia. Cui foloseste o asemenea asociere?

Sa-i duci pe acelasi traseu, pe unde au trecut oameni certati cu legea?”, a perorat Puric.

La inceputul dialogului, Gadea si-a manifestat iritatarea fata de faptul ca cei doi ierarhi fusesera dusi la DNA pe acelasi traseu pe unde au trecut Cocos, Udrea, Niro. Nu a amintit insa nimic de Dan Voiculescu.

Notă/Nimeni n-a spus odată cu audierea celor doi prelați ai BOR la DNA că în cazul lor avem de-a face cu niște „poame”. Teodosie este cel care a inaugurat, din pupincurism comunistoid, moda slujbei de Înviere pe malul mării pentru ca Adrian Năstase, aflat la odihnă la Neptun, să poată primi pup-pup la fundulețul de Bombonel. Ca mitropolit al Ardealului, Laurențiu Streza i-a decorat pe „cucernicii și vrednicii” Ilie Carabulea, Gigi Becali și Aristotel Căncescu. Iar anul trecut, cu pioșenie, și-a tras un merțan de peste 60.000 de euro....Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Partenerii mei sunt pișați pe ei / Monica Bârlădeanu, dezvăluiri picante despre scenele de amor

2 El este turnătorul PSD din Ministerul Sănătății / A fost recrutat și de Securitate

3 „Bianca Drăgușanu, amantă, prostituată, psihopată…” / Daria Radionova l-a dat în fapt pe Alex Bodi!

4 Proastă de bubuie / Nota 2,17 pentru fiica vitregă a lui Vela ca stagiar notar, dar numită de partid într-o func…

5 O fetiţă de 9 ani a găsit un portofel și a sunat la 112 / Citiți ce dialog a avut cu operatorul STS