Dan Șucu, explicații pentru alegerea lui Bergodi, în ciuda protestelor galeriei. Săgeți pentru Mutu

Dan Șucu, explicații pentru alegerea lui Bergodi, în ciuda protestelor galeriei. Săgeți pentru Mutu

Acționarul majoritar al clubului Rapid, Dan Șucu, a emis duminică un comunicat în care anunță că echipa giuleșteană va fi antrenată în sezonul viitor de Cristiano Bergodi (58 de ani), după ce Adrian Mutu a plecat la formația azeră Neftchi Baku.

Cristiano Bergodi preia echipa de la Adrian Mutu. Foto Sportpictures

Finanțatorul de la Rapid s-a arătat mai întâi deranjat de faptul că a fost nevoit să schimbe antrenorul cu o doar săptămână înainte de startul campionatului, dar și motivele pentru care conducerea Rapidului l-a ales pe Bergodi ca antrenor.

„Sigur, este extrem de deranjant să fii pus în situația de a schimba antrenorul cu o săptămână înainte de începerea campionatului. Din fericire, rezolvarea ideală este la îndemână. Domnul Cristiano Bergodi este disponibil și mi-a transmis că este onorat să redevină antrenorul Rapidului.

Adept al stilului ofensiv

Ne-a plăcut tuturor celor din club stilul ofensiv jucat de echipele antrenate de dânsul. Și nu numai! I-am apreciat atitudinea echilibrată, dar și discursul elegant și competent. Este un sentiment de încredere și seriozitate pe care îl transmite, sentiment de care o echipă are mare nevoie.

Mâine (n.r - luni), îl așteptăm pe domnul Bergodi să parafeze contractul cu Rapid și să îi dăm drumul la treabă”, a declarat Dan Șucu, pentru site-ul oficial al Rapidului.

Dan Șucu merge pe mâna lui Bergodi, deși fanii îl voiau pe Șumudică. Foto PRO TV

Dan Șucu merge pe mâna lui Bergodi, deși fanii îl voiau pe Șumudică. Foto PRO TV

Cristiano Bergodi, care a fost ales antrenor deși este contestat de fani, revine pentru a treia oară pe banca tehnică a celor de la Rapid. Italianul a mai pregătit echipa din în 2007, între iulie și octombrie, când a câștigat Supercupa, în timp ce al a fost înregistrat în 2015, între aprilie și iunie, când a fost al 4-lea antrenor din acel sezon, dar nu a reușit să salveze echipa de la retrogradare.

Italianul a antrenat ultima dată pe Sepsi, cu care a câștigat Cupa și Supercupa României și de care s-a despărțit la finalul sezonului trecut El a fost aproape de a antrena pe CFR Cluj, dar ardelenii s-au înțeles până la urmă cu un alt tehnician peninsular , Andrea Mandorlini.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat