Dan Șucu pregătește debarcarea lui Daniel Niculae, președintele-inculpat. Cine e favorit să preia postul

Dan Șucu pregătește debarcarea lui Daniel Niculae, președintele-inculpat. Cine e favorit să preia postul

Daniel Niculae, președintele Rapidului, este inculpat în dosarul materialelor pirotehnice introduse fraudulos în arene. Finanțatorul Dan Șucu a lăsat să se înțeleagă că viitorul lui Nico nu va mai fi în Giulești. De altfel, în urma rezultatelor dezastruoase din acest play-off, conducătorul vișiniilor fusese mutat - neoficial - în postul de director sportiv.

Dan Șucu, supărat după ce Rapid a luat un punct în 6 partide în play-off. Foto Mediafax

Acționarul Rapidului a declarat ieri, pentru gsp.ro, după ce Parchetul de pe lângă Tribunalul București a anunțat că Daniel Niculae este acuzat oficial: „Acum puțin timp am văzut știrea cu comunicatul parchetului. E o problemă reală și gravă că președintele nostru este urmărit penal. Dar nu vreau să deturnez acum atenția cu asta de la principala noastră problemă, lipsa de performanță sportivă . Acolo unde Daniel Niculae are o mare responsabilitate și trebuie să răspundă, iar noi să găsim soluții.

Asta e urgența noastră, deocamdată ne focusăm pe acest aspect. Pentru că eu sunt nemulțumit nu doar de ce se întâmplă în plan sportiv, ci și pe plan de organizare. Chiar dacă cei din club spun că sunt mulțumiți cum merg lucrurile, eu nu sunt. Iar săptămâna viitoare vom avea o ședință și vom discuta în club și despre problema cu Daniel Niculae”, a spus Dan Șucu, principalul finanțator al FC Rapid.

Dani Coman - Marius Șumudică, soluția salvatoare

Daniel Niculae este acuzat că a participat activ la introducerea materialelor pirotehnice pe stadion. El ar fi lucrat cu Liviu Ungurean, liderul galeriei de la Rapid și cel care a condus un grup infracțional, care acum se află în arest preventiv. Zilele acestuia par numărate în Giulești, astfel că se vehiculează numele înlocuitorului său: Dani Coman. Informația a fost confirmată de Nicolae Cristescu, fost acționar la Rapid.

„Îmi pare rău, e o acuzație extrem de gravă, dacă se confirmă, nu mai e nimic de făcut. Din ce știu, nu se mai poate să rămână în club, ar pune clubul într-o imagine proastă, ar defavoriza imaginea. Era deja mutat ca director sportiv și ar fi fost o mutare bună, în contextul venirii lui Dani Coman ca președinte. Coman ar face un tandem de vis cu Marius Șumudică”, a declarat Nicolae Cristescu pentru gsp.ro.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!