Dan Șucu, prima reacție după anunțul retragerii lui Gigi Becali. Mică ironie la adresa finanțatorului rivalilor

Dan Șucu, prima reacție după anunțul retragerii lui Gigi Becali. Mică ironie la adresa finanțatorului rivalilor

Gigi Becali a anunțat că vrea să se retragă din fotbal, după ce FCSB a pierdut partida din Giulești, cu Rapid. Dan Șucu, acționarul vișiniilor, a comentat decizia rivalului, ba chiar a făcut și o glumă, spunând că își dorește ca Becali să mai rămână în fotbal măcar până giuleștenii o să reușească să câștige titlul.

Dan Șucu nu crede că Gigi Becali renunță la FCSB. Foto Facebook

"Eu nu cred că Gigi Becali va ieși din fotbal. Cred că a spus-o la supărare, într-un moment în care a fost nemulțumit de ceea ce se întâmplă cu echipa lui, FCSB, și pentru că șansele la titlu au scăzut. Eu cred că totuși Gigi Becali o să rămână în fotbal, o să îi treacă această supărare.

Însă, dacă decizia este chiar fermă , deși repet că nu cred acest lucru, ar fi o mare pierdere pentru fotbalul românesc. Eu, personal cel puțin, Dan Șucu, aș regreta că un competitor de anvergura lui Gigi Becali se retrage. Fotbalul probabil ar fi mai sărac. Bineînțeles că nimeni nu este de neînlocuit, nicăieri.

Dar cred că ar fi o pierdere pentru fotbalul românesc retragerea lui Gigi Becali. Sper să rămână în fotbalul românesc, glumind puțin, măcar până când va avea posibilitatea să aplaude primul titlu al Rapidului.

Gigi Becali vrea să se dedice bisericii. Foto Sportpictures

Gigi Becali vrea să se dedice bisericii. Foto Sportpictures

Plecarea lui Gigi Becali e un lucru pe care personal l-aș regreta. Fiecare ia deciziile personale, dar competiția în sine ar fi în mod sigur mai săracă fără un competitor de anvergura lui Gigi Becali", a spus Dan Șucu, conform Fanatik.

Gigi Becali: "Ies eu, iese Mititelu, iese Rotaru! Rămâne Șucu"

Patronul roș-albaștrilor a afirmat că, pe lângă el, vor mai exista patroni care vor ieși din fotbal. El i-a indicat pe Adrian Mititelu (U Craiova 1948) și pe Mihai Rotaru (CS U Craiova). "Păi, dacă ies eu, se alege praful. Ies eu, iese Mititelu, iese Rotaru! Nu îi mai interesează. Ei aveau ambiții cu mine. Acum, ce să facă? Rămâne Șucu", a declarat Gigi Becali.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”