Dan Turturică, teorie interesantă după ce Toader a spus că CCR n-ar trebui să admită sesizarea lui Iordache! Care ar fi jocul, de fapt

Dan Turturică, teorie interesantă după ce Toader a spus că CCR n-ar trebui să admită sesizarea lui Iordache! Care ar fi jocul, de fapt

Dan Turturică, teorie interesantă după ce Toader a spus că CCR n-ar trebui să admită sesizarea lui Iordache! Care ar fi jocul, de fapt.

Ce a scris Turturică pe Facebook:

„Dragnea spune că PSD nu și-l mai asumă pe Toader ca ministru al Justiției. Toader dă pe surse că în opinia lui CCR nu ar trebuie să admită sesizarea lui Iordache pe completurile de trei.
E blat între cei doi? Nici vorbă! Toader îi face, ca și până acum, jocul lui Tăriceanu care are o singură șansă reală la prezidențiale: ca Dragnea să fie evacuat din scenă. Vizita în SUA exact de asta a făcut-o.

Ca să arate turmei pesediste că el are intrare la “stăpânul Facebook-ului” în timp ce Dragnea nici viză nu mai primește. Nu are nicio importanță că în realitate Tăriceanu este aproape la fel de prost văzut la Washington precum Dragnea. Ținta mesajului este pesedistul de rând. O pregătire pentru momentul post-Dragnea, când va trebui să-i convingă că merită să fie susținut deși nu e “de-al lor.”

E rău că se încaieră Dragnea cu Toader (Tăriceanu)? Eu zic că nu.”


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...