Dan Turturică, teorie interesantă după ce Toader a spus că CCR n-ar trebui să admită sesizarea lui Iordache! Care ar fi jocul, de fapt

Dan Turturică, teorie interesantă după ce Toader a spus că CCR n-ar trebui să admită sesizarea lui Iordache! Care ar fi jocul, de fapt

Dan Turturică, teorie interesantă după ce Toader a spus că CCR n-ar trebui să admită sesizarea lui Iordache! Care ar fi jocul, de fapt.

Ce a scris Turturică pe Facebook:

„Dragnea spune că PSD nu și-l mai asumă pe Toader ca ministru al Justiției. Toader dă pe surse că în opinia lui CCR nu ar trebuie să admită sesizarea lui Iordache pe completurile de trei.
E blat între cei doi? Nici vorbă! Toader îi face, ca și până acum, jocul lui Tăriceanu care are o singură șansă reală la prezidențiale: ca Dragnea să fie evacuat din scenă. Vizita în SUA exact de asta a făcut-o.

Ca să arate turmei pesediste că el are intrare la “stăpânul Facebook-ului” în timp ce Dragnea nici viză nu mai primește. Nu are nicio importanță că în realitate Tăriceanu este aproape la fel de prost văzut la Washington precum Dragnea. Ținta mesajului este pesedistul de rând. O pregătire pentru momentul post-Dragnea, când va trebui să-i convingă că merită să fie susținut deși nu e “de-al lor.”

E rău că se încaieră Dragnea cu Toader (Tăriceanu)? Eu zic că nu.”

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi? Ce ar fi vorbit Udrea și Băsescu după condamnare

2 Bă, ești nebun? / Sejur de şapte zile în Mamaia, de trei ori mai scump faţă de unul la Miami

3 Demenții printre noi / O fetiţă de 13 ani din Timişoara, silită să facă sex de filme porno cu ambii părinți ani …

4 Bianca Drăgușanu, mesaje și gesturi vulgare

5 Fost stareţ / Maici din Moldova, mame surogat, purtătoare de copii pe 15-20.000 de euro la clinici din Turcia ş…