Dana Budeanu, iritată de Grădinescu și Cosmescu: Cei doi comentatori TV, atacați pe Facebook

Dana Budeanu, iritată de Grădinescu și Cosmescu: Cei doi comentatori TV, atacați pe Facebook

Cel mai așteptat meci al acestei săptămâni, la nivel european, a fost fără îndoială confruntarea de pe „Santiago Bernabeu“, Real Madrid – Manchester City, scor 1-1, în turul semifinalelor Ligii Campionilor. Partida a fost atât de interesantă, încât a fost urmărită și de creatorul de modă, Dana Budeanu, un om care, în mod normal, nu face comentarii / postări despre fotbal.

Dana Budeanu

Acum însă, Dana Budeanu a fost iritată de ce a auzit, la televizor, pe parcursul celor 90 de minute. Pentru că, de-a lungul intâlnirii, comentatorii Orange Sport / Prima Sport, Emil Grădinescu – Bogdan Cosmescu au tot amintit de faptul că, acum mai bine de 10 ani, Caroline Lijnen l-a înșelat pe Kevin De Bruyne cu Thibaut Courtois. Având în vedere că, marți seară, De Bruyne (Manchester City) chiar a marcat în poarta apărată de Courtois (Real Madrid), acest episod, cu fosta iubită a lui De Bruyne, s-a mediatizat peste tot în lume.

Totuși, acest amănunt, că Emil Grădinescu și Bogdan Cosmescu au vorbit despre o situație ultramediatizată n-a interesat-o pe Dana Budeanu. Care a avut următorul mesaj pe Facebook: „Doresc să anunț comentatorii de fotbal de la Orange Sport că la meciuri se uită și copii minori! Așadar, nu ne interesează cum a povestit nevasta nu știu cărui fotbalist cum a satisfăcut-o pe ea alt fotbalist cât fostu' în trei ani. Opriți microfoanele și vorbiți despre nevestele de fotbaliști dacă nu vă puteți abține! La meciuri, repet, se uită și copii! Asta ca să nu intru și-n alte tâmpenii pe care le-am auzit. Mulțumesc. P.S. Nu se mai naște niciun alt Țopescu sau Graur“.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?