Dana Rogoz, la Festivalul de la Cannes. A defilat pe covorul roșu, alături de Naomi Campbell și Gigi Hadid FOTO

Dana Rogoz, la Festivalul de la Cannes. A defilat pe covorul roșu, alături de Naomi Campbell și Gigi Hadid FOTO

Dana Rogoz a fost invitată la premiera filmului „Firebrand“, cu Jude Law și Alicia Vikander. Pelicula e favorită la marele premiu în acest an.

Dana Rogoz, pe covorul roșu la Cannes FOTO Arhivă personală/Instagram

Filmul „Firebrand“, în care Jude Law îl interpretează pe regele Henric al VIII-lea, a fost una dintre cele mai așteptate proiecții ale ediției din acest an a Festivalului de Film de la Cannes. Filmul concurează în festival și este marele favorit la câștigarea trofeului Palme d'Or. Alicia Vikander interpretează personajul Katherine Parr, a șasea și ultima soție a regelui Henric al VIII-lea.

Alături de protagoniști și de echipa filmului, la eveniment au fost prezente numeroase celebrități, printre care modelele Naomi Campbell, Gigi Hadid, Irina Shayk, dar și Carla Bruni (actriță, model și fosta Primă Doamnă a Franței), actrița Michelle Yeoh, premiată cu Oscar în acest an.

Pe covorul roșu a defilat și Dana Rogoz, după cum a anunțat vedeta pe contul său de Instagram. „O imensă bucurie să fiu invitată la Festivalul de Film de la Cannes, să pășesc pe covorul rosu la premiera filmului «Firebrand», să fiu înconjurată de atât de mulți artiști valoroși, de oameni cu care împărtășesc aceeași pasiune, aceeași iubire pentru cinema. E un vis ce trăiesc“, a scris Dana Rogoz pe Instagram. Actrița a purtat o rochie roșie, Chotronette, un brand românesc din Iași.

Zilele trecute și modelul Gina Chirilă a fost prezentă la Cannes , la proiecția filmului „Killers Of The Flower Moon“, regizat de Martin Scorsese. Aceasta a purtat o rochie albă, vaporoasă, și a atras toate privirile pe covorul roșu.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria