Dana Săvuică a decis să-și restilizeze sânii

Dana Săvuică a decis să-și restilizeze sânii

La 52 de ani, Dana Săvuică a dezvăluit că își dorește o micșorare de bust. Dana a fost un apreciat model înainte de 1989 și a fost prima româncă care a apărut pe coperta Playboy.

Vedeta a mărturisit că, în anul 2023, va fi supusă unei intervenții de micșorare a bustului.

Dana Săvuică a declarat că vrea să treacă prin această intervenție, deoarece formele ei naturale nu mai sunt la fel ca în tinerețe. Vedeta s-a consultat deja cu câțiva medici.

„Când am făcut 50 de ani, mi-am dorit să fiu pe plaja Copacabana, în Rio De Janeiro, și am realizat acest lucru.

E adevărat că îmi place să călătoresc în această perioadă, mai ales că este frig și vreau să mă duc undeva, la soare, la căldură. Anul viitor, în ianuarie, mi-am propus un alt lucru. Vorbeam despre menopauză și faptul că am luat câteva kilograme în plus din cauza dezechilibrelor hormonale, mai este o problemă și cu gravitația, că totul cade și, cum eu am sâni naturali, m-am gândit să-mi fac un “cadou”, a declarat ea potrivit libertateapentrufemei.ro

Dana Săvuică își amintește cum a apărut în Playboy:

„Apariția mea în Playboy nu avea cum să se întâmple decât dacă aveam sâni naturali. Acesta a fost un criteriu, s-au căutat femei care aveau cumva un aspect de blond, piele albă, genul acela californian american, dar s-a cerut clar să nu fie o femeie care să aibă sâni puși, ci să aibă sânii naturali”, a explicat ea.

Iubește din nou

Dana Săvuică și-a refăcut viața după divorțul de tatăl fiicei ei, omul de afaceri Răzvan Stanciu, și trăiește, în prezent, o frumoasă și discretă poveste de dragoste alături de un bărbat, pe care cu greu îl arată publicului.

Dana Savuică a divorțat de soțul ei, Răzvan Stanciu, în 2016, pe cale amiabilă, la notar. Vedeta a declarat la acea vreme că i-a fost greu sa renunțe la căsnicia ce dura deja de 25 de ani.

„Giovanni Becali mi-a făcut avansuri”

Dana Săvuică a făcut și dezvăluiri incitante privind bărbații celebri de la care a primit avansuri de-a lungul timpului. “Adrian Enache, Giovani Becali și Cătălin Botezatu mi-au făcut avansuri”, a mai dezvăluit Dana, una dintre cele a mai dorite femei din România.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...