Dăncilă: Au fost multe momente tensionate cu Dragnea

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că au existat multe momente tensionate cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, dar că relaţia cu acesta este una bună.

"Au fost multe momente tensionate cu preşedintele Dragnea, pentru că de multe ori faptul că nu am dus la bun sfârşit anumite lucruri, aşa cum ar fi trebuit, sau faptul că nu ne-am încadrat în anumite termene ale foii de parcurs pe programul de guvernare au ridicat nemulţumiri din partea preşedintelui partidului şi este normal acest lucru, este un lucru de normalitate, dar în acelaşi timp, relaţia cu preşedintele Liviu Dragnea este o relaţie bună, este preşedintele partidului, noi suntem guvern politic, suntem susţinuţi de alianţa PSD-ALDE şi eu sunt, în acelaşi timp, şi preşedinte executiv al partidului", a spus prim-ministrul într-un interviu difuzat duminică de Antena 3.

Întrebată dacă s-a opus în anumite situaţii, Viorica Dăncilă a răspuns că astfel de momente au existat, iar Liviu Dragnea i-a respectat decizia.

"Au spus de foarte multe ori că guvernul e condus de Liviu Dragnea, că eu sunt condusă de Liviu Dragnea, lucruri care cred că aşa au vrut să lipească această etichetă, dar este un lucru normal ca preşedintele partidului să îi ceară primului ministru să pună în aplicare programul de guvernare. Nu contează numele primului ministru. Acelaşi lucru l-a cerut şi Guvernului Tudose, l-a cerut şi Guvernului Grindeanu, deci este un lucru de normalitate. Dar în momentul în care trebuie să acuzi pe cineva de ceva, trebuie să-i găseşti ... întotdeauna trebuie să lipeşti anumite etichete. Preşedintele Dragnea nu a venit la guvern de foarte multe ori să spună 'faceţi acest lucru' sau 'nu faceţi acest lucru'. Preşedintele Dragnea a cerut 'puneţi în aplicare programul de guvernare şi faceţi lucruri bune pentru cetăţeni'. Nu s-a implicat în deciziile pe care le luăm sau în actele normative pe care le avem pe masa Guvernului", a arătat premierul. AGERPRES/(A - autor: Cătălin Alexandru, editor: Nona Jalbă, editor online: Daniela Juncu)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 AUDIO Acesta este Ponta, oameni buni! Sebastian Ghiță: „I-am zis lu Ponta, bă, o fut pe mă-ta, te duci pe stic…

2 Se prăbușește regimul! Surse PSD: Dragnea a angajat în administrația centrală peste 3500 de apropiați ai inter…

3 Furtună la TAROM / Pilotul Emil Dobrovolschi critică schimbarea Mădălinei Mezei de la șefia TAROM și numirile po…

4 VIDEO Pe ăsta îl saltă primul! S-a autodenunțat în direct! S-a dus acasă la fosta șefă TAROM! „M-am întâlnit c…

5 VIDEO De ce nu-l reține DNA pe acest infractor? Acestea sunt imaginile de la întâlnirea Cuc-Mezei din fața cas…

recomandări

Te ia DNA: Celina Rusu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Caracatița asta evadează ca-n filme dintr-un borcan