Dăncilă, despre adopţia fiului: Am să notific prin avocat orice publicaţie ce tratează tema în mod josnic

Dăncilă, despre adopţia fiului: Am să notific prin avocat orice publicaţie ce tratează tema în mod josnic

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, marţi, referitor la apariţiile din presă pe tema adopţiei fiului său că va notifica prin avocat orice publicaţie care va trata această temă "într-un mod atât de josnic".

Dăncilă a spus că are certitudinea că a făcut cel mai bun lucru din viaţa ei şi nu este nimic ilegal, menţionând că a existat un certificat de naştere al copilului.

"M-am gândit mult dacă să vorbesc despre această mizerie şi am hotărât că trebuie să vorbesc, pentru că mâine oricui i se poate întâmpla acest lucru şi trebuie să existe cineva care să oprească aceste abordări. Vorbesc în calitate de mamă şi nu îmi este deloc uşor. Cred că nimeni nu merită acest lucru. Vreau să spun că este pentru prima şi ultima dată când abordez acest subiect. Am să notific prin avocat orice publicaţie care va trata această temă într-un mod atât de josnic", a afirmat Dăncilă la Antena 3.

Ea a spus că a discutat cu colegii săi şi i-a rugat să nu vorbească despre acest subiect. Dăncilă a precizat că nu doreşte să facă o temă electorală, politică.

"Şi pentru mine şi pentru familia mea este un lucru deosebit de neplăcut şi nu credeam că vreodată se vor face acuzaţii atât de neîntemeiate, tendenţioase şi nefundamentate în acelaşi timp. (...) Ştiu că ce am făcut eu cu soţul meu au făcut multe familii din România, nu este drept să intri cu bocancii în sufletul cuiva, pentru că acest lucru s-a întâmplat", a mai spus Dăncilă.

Premierul a afirmat că nu a fost nimic ilegal.

"Eu am certitudinea că am făcut cel mai bun lucru din viaţa mea şi dacă ar fi să mă întorc, aş face din nou la fel. Nu este nimic ilegal, a existat un certificat de naştere", a adăugat Dăncilă.

În presă au apărut informaţii conform cărora Viorica Dăncilă a adoptat în 1990 un băiat. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria