Dăncilă, despre cazul Vâlcov: Dacă va fi o decizie definitivă, vă asigur că atitudinea mea va fi total schimbată

Dăncilă, despre cazul Vâlcov: Dacă va fi o decizie definitivă, vă asigur că atitudinea mea va fi total schimbată

Trimisul special al AGERPRES, Daniel Florea, transmite: Premierul Viorica Dăncilă a declarat miercuri că atitudinea sa în cazul lui Darius Vâlcov, consilier de stat în aparatul de lucru al prim-ministrului, va fi ''total schimbată'' după o decizie definitivă a instanţei, până atunci existând prezumţia de nevinovăţie.

"Este consilier al premierului, este adevărat. Din câte ştiu, domnul consilier Vâlcov a fost condamnat nu definitiv şi am spus că prezumţia de nevinovăţie trebuie să existe până la o condamnare definitivă. Este Directivă europeană în acest sens, iar eu nu fac decât să respect o Directivă europeană pe care eu în calitate de europarlamentar am votat-o în Parlamentul European. Dacă va fi o decizie definitivă, vă asigur că atitudinea mea va fi total schimbată", a spus Viorica Dăncilă.

Aceasta a fost întrebată, într-o conferinţă de presă susţinută la Bruxelles, alături de şeful CE, Jean-Claude Juncker, despre cazul Darius Vâlcov, care a fost condamnat în primă instanţă la opt ani de închisoare într-un dosar de corupţie. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante