Dăncilă, întrebată dacă are vreun răspuns de la Iohannis privind interimarii de la cele trei ministere: Va accepta

Dăncilă, întrebată dacă are vreun răspuns de la Iohannis privind interimarii de la cele trei ministere: Va accepta

Premierul Viorica Dăncilă a declarat miercuri că preşedintele Klaus Iohannis va accepta propunerile de miniştri interimari pe care i le-a înaintat deja, după ce şeful statului a respins remanierea în forma propusă de Executiv, care viza noi miniştri la Justiţie, Fonduri Europene şi Ministerul pentru Românii de Pretutindeni.

"Va accepta", a afirmat Dăncilă, la Palatul Victoria, întrebată dacă are vreun răspuns din partea preşedintelui legat de propunerile de miniştri interimari.

Premierul a precizat că a discutat deja cu preşedintele Iohannis pe acest subiect, după ceremonia care a avut loc la Palatul Victoria de înmânare a nouă acorduri de finanţare acordate în baza schemei de ajutor de stat cu impact semnificativ în economie.

Marţi seara, prim-ministrul Viorica Dăncilă i-a transmis preşedintelui Klaus Iohannis propunerile de numire a vicepremierului Ana Birchall în funcţia de ministru interimar al Justiţiei, a lui Eugen Teodorovici ca ministru interimar al Fondurilor Europene şi numirea ministrului Radu Ştefan Oprea ca ministru interimar pentru Românii de Pretutindeni . AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren