Dăncilă: Moţiunea de cenzură nu va trece; am mai văzut acest film

Dăncilă: Moţiunea de cenzură nu va trece; am mai văzut acest film

Premierul Viorica Dăncilă a declarat luni că moţiunea de cenzură nu va trece de Parlament, ea arătând că a mai văzut ''filmul veşnicei moţiuni, care, până acum, mai degrabă a dărâmat şi dezbinat Opoziţia decât Guvernul''.

"Aceşti oameni duc o luptă totală cu tot ce e în interesul României. La fel ca partidele de dreapta, oamenii noi, care s-au chinuit luni de zile să se pună de acord pentru textul moţiunii de cenzură şi dărâmarea Guvernului - la fel de haotic ca acum 3 luni, la fel de slab, la fel de dăunător pentru români şi societate. Am mai văzut acest film. Filmul veşnicei moţiuni, care, până acum, mai degrabă a dărâmat şi dezbinat Opoziţia decât Guvernul. Au mai încercat acest lucru şi s-au făcut de râs la vot. Pentru că nu toţi parlamentarii stau încolonaţi în spatele aşa-zisului viitor premier, domnul Orban. Nu toţi se regăsesc în proiecţia de austeritate a Opoziţiei, de tăieri masive din veniturile oamenilor. Nu toţi sunt confortabili cu lipsa totală de viziune şi echipă şi nu se simt reprezentaţi de această alianţă a oportunismului. De aceea, ultima moţiune nu a trecut şi de aceea nu va trece nici aceasta. Ca să fie clar: această moţiune nu va trece", a spus Dăncilă, într-o declaraţie de presă susţinută la sediul central al PSD.

Ea a adăugat că oamenii de bună-credinţă nu pot da un vot real de sprijin şi susţinere "pentru nimic".

"Aroganţa de care dau dovadă acum i-a mai costat o dată ruşinea de a-şi vedea picată la vot moţiunea mult trâmbiţată. O vor trăi din nou, pentru că nu au învăţat lecţia responsabilităţii", a menţionat premierul. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Care sunt cele două trasee pe unde ar intra Rusia în România în cazul unei invazii terestre / Ce spune raportul …

3 Două femei, una frumoasă, una...

4 Ioana Băsescu, cu un picior în pușcărie! / „Ea mi-a cerut să fac plăți nereale în campania din 2009”

5 De citit! / Valentin Naumescu: Rusia va pierde războiul din Ucraina