Dăncilă: Nu am primit nicio solicitare legată de rechemarea lui George Maior

Dăncilă: Nu am primit nicio solicitare legată de rechemarea lui George Maior

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, joi, că nu a primit nicio solicitare de la fostul ministru de Externe Teodor Meleşcanu în privinţa rechemării la Bucureşti a ambasadorului României în SUA, George Maior.

Întrebată într-o conferinţă de presă susţinută la Piteşti despre situaţia lui George Maior, Dăncilă a susţinut că nu a primit nicio solicitare referitoare la rechemarea acestuia în ţară.

"Nu am primit nicio solicitare de retragere din partea domnului Meleşcanu, absolut nicio solicitare. O semnam şi o trimiteam la Cotroceni dacă primeam această solicitare. (...) O să am o discuţie cu doamna Ramona Mănescu, dar nu am primit niciun document pentru rechemarea lui George Maior. A fost o decizie politică la momentul acela, nu eram preşedintele partidului, dar acea hârtie care trebuia trimisă la Cotroceni nu a venit", a spus premierul.

Teodor Meleşcanu a declarat la începutul lunii mai că a trimis la Cotroceni cererea de rechemare în ţară a lui George Maior. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…