Dăncilă: Propunerile pentru postul de comisar european n-au fost respinse; USR face România de râs

Dăncilă: Propunerile pentru postul de comisar european n-au fost respinse; USR face România de râs

Propunerile pentru postul de comisar european n-au fost respinse, a declarat, joi, premierul Viorica Dăncilă, care a susţinut că USR face ''ţara de râs'', pentru că face lobby la Bruxelles pentru neacceptarea candidaţilor.

"Am făcut propunerile pentru comisar european. Propunerile nu au fost respinse. Am văzut că a ieşit în spaţiul public că au fost propunerile respinse. Nu am nicio informaţie, nu am fost sunată de preşedintele Comisiei Europene că ar respinge propunerile pe care le-am făcut. În eventualitatea în care aceste propuneri nu sunt agreate, voi veni cu alte propuneri, dar deocamdată nu am această informaţie şi trebuia să am", a afirmat Dăncilă, într-o conferinţă de presă la Piteşti.

Ea a criticat USR, spunând că acest partid se poziţionează împotriva interesului naţional. "Întotdeauna se poziţionează împotriva ţării. Toţi îşi susţin candidaţii, indiferent de grupul politic, bineînţeles că USR a şi început să facă lobby la Bruxelles, astfel încât candidatul României să pice sau să nu fie acceptat. Am văzut declaraţiile lor publice că ne-am făcut de râs. Nu ştiu dacă cineva se face de râs în ţară, dar cu siguranţă ei fac România de râs pe plan extern", a adăugat premierul Dăncilă. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...