Dăncilă: ”PSD va merge înainte cu guvernarea țării. Dacă unii dintre membrii ALDE nu înțeleg aceste lucruri, vor pierde iremediabil”

Dăncilă: ”PSD va merge înainte cu guvernarea țării. Dacă unii dintre membrii ALDE nu înțeleg aceste lucruri, vor pierde iremediabil”

Viorica Dăncilă a scris luni pe Facebook, cu câteva minute înaintea ședinței conducerii partidului, că PSD rămâne la guvernare și î-a ademenit pe ”cei din ALDE și Pro România care au curajul de a-și asuma acest proces”, scrie G4Media.

 
În aceeași postare, Dăncilă i-a criticat pe ”unii dintre membrii ALDE” pentru că fug de responsabilitate. Ea a respins astfel informațiile apărute pe surse potrivit cărora PSD ar lua în calcul ieșirea de la guvernare.

Postarea integrală a lui Dăncilă:

PSD va merge înainte cu guvernarea țării și alături de noi vor veni toți cei din ALDE și Pro România care au curajul de a-și asuma acest proces, care înțeleg că fuga de responsabilitate și lașitatea nu vor duce niciodată România mai departe. Dincolo de obiectivele și calculele electorale ale unui grup restrâns, important este să nu dezamăgim cetățenii care ne-au dat votul și încrederea în 2016.

Dacă unii dintre membrii ALDE nu înțeleg aceste lucruri, vor pierde iremediabil: în fața românilor, în fața colegilor de bună-credință care au fost sacrificați în numele unor interese mărunte, în fața celorlalte instituții ale statului român și în fața partenerilor noștri externi.

PSD va asigura stabilitatea acestei guvernări. Dincolo de jocul politic al unora, este important ce se întâmplă cu destinul țării și ce credibilitate avem în plan extern.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea, noi dezvăluiri șocante despre jefuitorii României! Asta este adevărata molimă, nu coronav…

2 Asta este consiliera șefului AEP! Mitulețu-Buică tocmai i-a acordat o insignă și o diplomă de excelență!

3 Doar o femeie putea să scrie acest articol despre Firea!

4 Document / Șeful PSD are dosar penal la DNA privind modul în care a obținut titlul de „Luptător cu rol determina…

5 Sondaj IMAS / Creștere semnificativă pentru USR Plus, scădere pentru PNL. PSD, în urcare cu două procente