Dăncilă: Voi înainta în cel mai scurt timp propunerile pentru portofoliile Transporturilor şi Dezvoltării Regionale

Dăncilă: Voi înainta în cel mai scurt timp propunerile pentru portofoliile Transporturilor şi Dezvoltării Regionale

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, marţi, la Palatul Victoria, că va înainta în cel mai scurt timp propunerile pentru portofoliile Transporturilor şi Dezvoltării Regionale, adăugând că a luat act de întârzierea procedurii de desemnare a celor doi miniştri.

"Având în vedere că perioada de interimat la cele două ministere expiră în aceste zile, voi înainta în cel mai scurt timp alte două propuneri pentru cele două portofolii. Nu mai avem timp de pierdut, sunt proiecte importante, atât în domeniul Transporturilor, cât şi în domeniul Dezvoltării Regionale, şi cred că avem nevoie de coordonarea unor miniştri titulari. Românii au nevoie de investiţii, nu de jocuri dictate de interese politice", a declarat prim-ministrul, la începutul şedinţei de Guvern.

În context, Viorica Dăncilă a reamintit că a transmis luni o scrisoare preşedintelui Iohannis prin care a anunţat că a retras nominalizarea lui Mircea Drăghici pentru funcţia de ministru al Transporturilor.

"Am luat această decizie întrucât am constatat că procedura de numire este mult întârziată, fiind depăşite limitele unei colaborări normale cu Guvernul României. De asemenea, am luat în calcul şi decizia domnului Mircea Drăghici de renunţare la această candidatură". AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Mafiotul albanez Fabio Dushku, care l-a amenințat pe Tzancă Uraganul, face legea în pușcăria din Grecia

2 „Aproape că mă devora și dorea un act sexual oral fără prezervativ” / Prostituatele românce din Elveția, în prag…

3 Așa o fi? / Scârbos personaj! Jegoase încrengături!

4 VIDEO Șoșoacă, în delir de vară: „Suntem singurul imperiu neînvins, imperiul belasgo-traco-geto-dac!“

5 EBA, în costum de baie de 600 de euro