Dani Alves, altă acuzație: „Același loc, aceeași metodă”. Fotbalistul se afundă pe zi ce trece

Dani Alves, altă acuzație: „Același loc, aceeași metodă”. Fotbalistul se afundă pe zi ce trece

După o tânără l-a dat pe mâna justiției pe Dani Alves pentru că a violat-o în toaleta unui club din Barcelona, cel mai titrat fotbalist din istorie (43 de trofee) trebuie să dea explicații pentru noi acuzații.

Dani Alves e cercetat sub achuzația de viol. Foto EPA EFE

O altă tânără susține că Alves ar fi încercat și cu ea aceeași metodă. „O experiență destul de asemănătoare, cu aceeași persoană, în același loc. Mulți dintre prietenii mei au fost surprinși când le-am povestit că, la 18 ani, am avut o experiență foarte asemănătoare cu aceeași persoană, în același loc. Aveam 18 ani, eram în Sutton, în același club de noapte, și strategia a fost aceeași: eu și prietenul meu am fost invitați în zona lui.

A trecut, viața își urmează cursul, dar ce mă uimește este că aceeași persoană face același lucru, cu același scenariu. Ani de zile. Pentru că mie mi s-a întâmplat acum opt ani"”, a povestit tânăra, potrivit Marca, într-un videoclip pe TikTok care a fost șters ulterior. Dar internauții au apucat să salveze postarea și acum există reproduceri ale acesteia.

Riscă 10 ani de închisoare

Dacă această dezvăluire s-ar putea să nu se lase cu urmări pentru fotbalistul brazilian, Dani Alves riscă o condamnare între 8 și 10 ani de închisoare pentru violul petrecut la finalul lunii decembrie a anului trecut.

Alves va fi judecat rapid, în decursul acestui an. Probele strânse la dosar îl incriminează grav pe fundașul brazilian. Cel mai titrat fotbalist din lume, alături de Lionel Messi, a ajuns în două luni cel mai faimos deținut din închisoarea Brians 2, situată la 40 km de Barcelona.

La doar o lună după cea fost arestat, anchetatorii au încheiat, practic, strângerea probelor la dosarul de viol deschis împotriva lui. Cotidianul „El Mundo” anunță că fostul jucător al Barçei și al lui PSG riscă o condamnare între 8 și 10 ani de închisoare!

Acuzat de „agresiune sexuală cu penetrare"

Dani Alves e acuzat de „agresiune sexuală cu penetrare”, specificată în articolul 179 al Codului Penal, și reprezintă motivul pentru care i s-a refuzat anchetarea în libertate sau sub control judiciar, la fel și faptul că ar putea să fugă în Brazilia, țară care nu are acord de extrădare cu Spania.

Fostul fotbalist al Barcelonei și-a schimbat în mai multe rânduri mărturia în privința femeii de 23 de ani, pe care a violat-o în toaleta unei discoteci din capitala Cataluniei pe 30 decembrie, trecând de la afirmația că n-o cunoaște până la recunoașterea actului sexual, dar consimțit, nu forțat.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”