Dani Alves e de 4 luni în închisoare. Decizia judecătorului îi provoacă o nouă depresie fotbalistului

Dani Alves e de 4 luni în închisoare. Decizia judecătorului îi provoacă o nouă depresie fotbalistului

S-au scurs 4 luni de când fundașul brazilian se află în arest preventiv într-o închisoare din Barcelona. Iar perioada se va prelungi și mai mult pentru cel mai titrat fotbalist din istorie, după ce o nouă cerere de punere în libertate a fost respinsă de judecător.

Dani Alves e cel mai titrat fotbalist din lume. Foto EPA EFE

Instanţa a decis astfel, pentru a doua oară, să-l menţină pe Dani Alves în arest preventiv: "Tribunalul de instrucţie din arondismentul 15 din Barcelona a respins cererea de repunere în libertate solicitată de apărare", a anunţat Tribunalul superior de justiţie din Catalonia.

Avocaţii lui Dani Alves, care se află în detenţie din 20 ianuarie 2023, au cerut eliberarea clientului lor pe 20 aprilie, după ce jucătorul formulase anterior propria sa cerere de eliberare în cadrul unei audieri la cererea sa, susţinând că a avut relaţii sexuale consimţite cu reclamanta.

Dar magistratul a respins cererea de eliberare, precum şi toate măsurile intermediare (cauţiune, retragere de paşaport, brăţară electronică), menţinându-l pe acesta în închisoare. Primul recurs, în luna februarie, a fost respins din cauza "riscului ridicat de fugă", legat de "pedeapsa mare care îi poate fi aplicată în acest caz în care există severe indicii care îl incriminează şi din cauza importantelor posibilităţi materiale pe care le are pentru a-i permite să fugă din Spania".

Anchetat din 10 ianuarie

Pe 10 ianuarie, tribunalul din Barcelona a anunţat că a deschis o anchetă pentru un presupus delict de agresiune sexuală după o plângere a unei femei, care l-a acuzat că a violat-o în discoteca Sutton din capitala catalană, în noaptea dintre 30 şi 31 decembrie.

La scurt timp după ce femeia a denunţat agresiunea sexuală , Dani Alves s-a întors în Mexic pentru a se alătura echipei Pumas UNAM. Însă s-a întors la Barcelona, convins că nu va păți nimic, și a fost plasat imediat în arest preventiv.

Brazilianul și-a schimbat de patru ori versiunea până acum, justificând că a făcut primele declarații pentru a ascunde infidelitatea față de soția sa, modelul Joana Sanz. Prima dată, Dani Alves a spus că nu o cunoștea pe tânără, apoi a recunoscut că i-a oferit o băutură și a vorbit cu ea, iar mai apoi a spus că au existat niște atingeri între ei. Ulterior, brazilianul și-a schimbat complet versiunea, recunoscând că a avut contact sexual cu tânăra, însă consimțit.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?