Dani Alves face greva foamei în închisoare. Motivul pentru care a luat această decizie

Dani Alves face greva foamei în închisoare. Motivul pentru care a luat această decizie

Acuzat de viol și părăsit de soție, Dani Alves a ajuns să recurgă la un gest extrem în celula de închisoare. Fotbalistul de 39 de ani – cel mai titrat din istorie – se află închis de aproape două luni în orașul spaniol Barcelona.

Dani Alves e arestat preventiv de aproape două luni. Foto Getty images

Viața lui Alves a devenit un coșmar: acuzații grave de viol și perspectiva de a fi condamnat la ani grei închisoare. În plus, jucătorul a fost părăsit de soție , lucru care l-a afectat enorm. Joana Sanz a anunțat că divorțează, chiar dacă spusese că îl va susține, imediat după arestarea preventivă.

Presa braziliană a reușit să afle că fundașul lateral a recurs la un gest extrem în urma anunțului făcut de către iberica de 29 de ani. Conform acesteia, Dani Alves nu mai vorbește cu nimeni din închisoare și a ajuns chiar să facă greva foamei. El nu își mai părăsește celula nici măcar pentru a lua masa și refuză să se hrănească, din cauza deciziei luate de supermodelul născut în Tenerife.

Fotomodelul Joana Sanz a anunțat că divorțează de Dani Alves. Foto Profimedia

Fotomodelul Joana Sanz a anunțat că divorțează de Dani Alves. Foto Profimedia

Până să recurgă la acest gest, Dani Alves a primit vizita lui Dinorah Santa Ana, fosta lui consoartă și mama celor doi copii ai săi. Brazilianca a fost soția lui Dani Alves între 2008 și 2011, dar este în continuare agenta lui și administrează mai multe dintre afacerile acestuia.

Joana Sanz a pus capăt relației cu fotbalistul brazilian printr-o scrisoare tulburătoare , care l-a zdruncinat din temelii pe fotbalistul cu 41 de trofee.

Luni oribile și dureroase

„Mi-ar fi plăcut ca aceste rânduri să fie despre dragoste și fericire, însă nu e cazul. Ultimele luni au fost oribile. Nu cele mai dure ale vieții mele, pentru că am înfruntat multe furtuni, dar foarte dureroase. Senzațiile de abandon și singurătate mi-au bătut din nou la ușă. Mii de «de ce?» fără răspuns”.

„Mi-am ales ca partener de viață o persoană perfectă în ochii mei. Îmi era mereu alături când aveam nevoie, mă ajuta în tot ce făceam, întotdeauna mă impulsiona, permanent atent, drăguț... Mi-a fost greu să accept că această persoană m-ar putea rupe în mii de bucăți. Voi pierde ani de viață pentru a recupera modul cum mă privea, ca și cum eram cea mai prețioasă ființă de pe pământ.

Îl iubesc și îl voi iubi mereu. Cine spune că iubirea se uită nu iubește cu adevărat”, a scris manechinul, care a încheiat: „Pe mine mă iubesc și mă respect mai mult. Închid o etapă a vieții mele care a început pe 18 mai 2015. O femeie puternică trece într-o nouă etapă a vieții ei”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina