Dani Alves, lovitură grea în cazul de viol: Decizia luată de autoritățile spaniole

Dani Alves, lovitură grea în cazul de viol: Decizia luată de autoritățile spaniole

Fotbalistul brazilian Dani Alves, acuzat de viol, va rămâne în arest preventiv în Spania după ce recursul său a fost respins, marţi, de către tribunalul din Barcelona, din cauza "unui risc ridicat de a părăsi ţara", informează AFP. "Tribunalul confirmă arestul preventiv şi respinge recursul prezentat de apărare", a indicat un comunicat publicat de autorităţile judiciare din Catalonia.

Tribunalul a invocat "riscul ridicat de a părăsi ţara" de către acuzat, coroborat cu "pedeapsa mare care îi poate fi aplicată în acest caz" şi ca urmare a mijloacelor financiare "care i-ar putea permite să părăsească Spania în orice moment pentru a fugi în Brazilia de unde nu ar putea fi extrădat".

Fotbalistul brazilian Dani Alves a fost reţinut la Barcelona în cadrul unei anchete pentru o presupusă agresiune sexuală, fiind încarcerat din data de 20 ianuarie. Pe 10 ianuarie, tribunalul din Barcelona a anunţat că a deschis o anchetă pentru un presupus delict de agresiune sexuală după o plângere a unei femei, care l-a acuzat că a violat-o în discoteca Sutton din capitala catalană, în noaptea dintre 30 şi 31 decembrie.

La scurt timp după ce femeia a denunţat agresiunea sexuală, Dani Alves s-a întors în Mexic pentru a se alătura ''Pumelor'', echipa la care joacă. Alves, 39 ani, a evoluat la FC Barcelona în perioadele 2008-2016 şi 2021-2022, iar din iulie 2022 a semnat un contract pe un an cu Pumas UNAM, care i-a reziliat înţelegerea pe 20 ianuarie.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...