Daniel Cain, fost jucător la Arsenal, a rămas paralizat complet după o „farsă”. I-a fost pus un drog în băutură

Daniel Cain, fost jucător la Arsenal, a rămas paralizat complet după o „farsă”. I-a fost pus un drog în băutură

Daniel Cain, un fost jucător al academiei Arsenal a rămas tetraplegic și are nevoie de îngrijire 24 de ore din 24 după ce a consumat o băutură "cu droguri" la o ieșire în oraș. El luptă pentru a-și recăpăta viața după incidentul incredibil.

Fostul fotbalist se luptă să redevină cât de cât normal. Foto facebook

Fostul fotbalist e paralizat total după ce în băutura sa au fost puse "droguri” în timpul unei ieșiri în oraș, scrie The Independent. După o noapte petrecută în oraș cu prietenii, viața tânărului de 23 de ani a fost schimbată de o "farsă” în urma căreia un stop cardiac i-a privat creierul de oxigen.

Pe 9 iunie 2020, prietenii lui Daniel Cain au observat că acesta avea o "culoare ciudată" și nu se trezea, așa că au încercat să îi facă resuscitare cardio-respiratorie. La sosirea ambulanței, medicii s-au chinuit 24 de minute înainte de a-i face inima să bată din nou, dar creierul și măduva spinării au fost lipsite de oxigen, provocându-i leziuni grave.

Daniel Cain a rămas paralizat în urma unei farse sinistre. Foto Sportzwiki

Daniel Cain a rămas paralizat în urma unei farse sinistre. Foto Sportzwiki

Potrivit Mediafax, memoria sa pe termen scurt a fost afectată în mod semnificativ, dar cea pe termen lung a rămas intactă, a spus mama sa. După doi ani și jumătate de schimbat spitale și centre de îngrijire, el a reușit în cele din urmă să se întoarcă acasă, dar acum folosește un scaun cu rotile și are nevoie de îngrijire permanentă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu