Daniel Constantin anunţă că Pro România nu va vota bugetul şi cere reducerea subvenţiei pentru partide

Daniel Constantin anunţă că Pro România nu va vota bugetul şi cere reducerea subvenţiei pentru partide

Prim-vicepreşedintele Pro România, deputatul Daniel Constantin, a declarat, joi, că partidul său nu va vota bugetul în actuala formă şi cere reducerea subvenţiei pentru partidele politice.

"Categoric nu (vom vota bugetul n.r.). Chiar am discutat cu anumiţi colegi care au spus 'domne, ar trebui să facem amendamente pentru fiecare articol în parte, pentru că structura bugetului este una dezastruoasă'", a precizat Daniel Constantin, într-o conferinţă de presă.

Pro România cere reducerea subvenţiilor acordate partidelor politice.

"Nu putem să fim de acord ca o sută de milioane de euro, fără precedent în istoria României, să se ducă pentru subvenţii pentru partidele politice. Eu vreau să vă dau un exemplu. Atâta timp cât am fost preşedinte al Partidului Conservator, cu 21 de parlamentari obţinuţi în alegerile din 2012, primeam o subvenţie de la stat de 17.000 de lei. Astăzi, ALDE, cam cu acelaşi număr, cred că sunt 24, cu acelaşi număr de parlamentari, aproximativ, primeşte pe undeva aproape 200.000 de euro pe lună. Pe ce se cheltuiesc aceşti bani?", a spus Daniel Constantin. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...