Daniel Constantin: Cel mai probabil, Pro România va avea un candidat propriu la preşedinţia Camerei Deputaţilor

Daniel Constantin: Cel mai probabil, Pro România va avea un candidat propriu la preşedinţia Camerei Deputaţilor

Deputaţii Pro România vor avea, cel mai probabil, un candidat propriu pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, a declarat, marţi, Daniel Constantin, lider al partidului.

"Nu ne-am întâlnit, mâine vom avea o şedinţă, dar cel mai probabil vom avea candidat propriu pentru conducerea Camerei Deputaţilor. Este normal să fie aşa, nu vom vota nici cu PNL, nici cu PSD sau cu alt candidat şi vom avea candidat propriu", a precizat Daniel Constantin, la Parlament.

El a spus că Pro România are mai mulţi candidaţi pregătiţi.

"Înţeleg că toţi liderii de grup au luat un mandat din cadrul grupurilor şi vom începe negocierile astăzi, mâine şi vom vedea după aceea rezultatul negocierilor. Noi avem mai mulţi candidaţi care sunt pregătiţi şi au experienţă şi parlamentară şi sunt şi profesionişti şi pot conduce foarte bine Camera Deputaţilor", a spus Constantin.

Întrebat în legătură cu o eventuală candidatură a lui Sorin Cîmpeanu pentru această funcţie, Daniel Constantin a spus: "Nu am luat o decizie, dar Sorin Cîmpeanu este o variantă nu numai pentru preşedinţia Camerei Deputaţilor, poate ocupa mult mai multe funcţii, dar stabilim mâine". AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”