Daniel Fenechiu, despre o candidatură la Primăria Capitalei: Cu siguranță, da

Daniel Fenechiu, despre o candidatură la Primăria Capitalei: Cu siguranță, da

Președintele PND, Daniel Fenechiu, a declarat sâmbătă că va candida la Primăria Capitalei, precizând că săptămâna viitoare va organiza o conferință de presă în cadrul căreia va anunța și prioritățile campaniei sale electorale.

"Cu siguranță, da. Săptămâna viitoare o să fac o conferință de presă și o să vă anunț și care sunt cele cinci priorități ale campaniei mele electorale. Deocamdată, nu candidez. Nu mi-am anunțat candidatura, mi-am anunțat intenția în urmă cu ceva vreme și cred că în curând o să-mi anunț și candidatura în ipoteza în care nu apare peste noapte un membru din PND mai bun ca mine sau nu vine cineva să se înscrie cu o notorietate mai bună și care să mă onoreze să fac pasul lateral", a afirmat Fenechiu, la Congresul PND, răspunzând unei întrebări pe această temă.

Cât privește alianțele partidului în perspectiva alegerilor locale, Fenechiu a spus că organizațiile de partid au libertatea de a acționa în acest sens.

"Am lăsat libertate organizațiilor să facă alianțe. În PND funcționează autonomia. Nu se va decide la București, nu o să spun la București: faceți alianță cu PNL-ul că am vorbit eu cu Gorghiu sau cu PSD-ul că am vorbit eu cu Dragnea. Pur și simplu, fiecare unde va găsi posibilitatea să-și fructifice proiectul propus va face majoritatea cu partidul care va susține proiectul nostru", a spus Fenechiu.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...