Daniel Florea a demisionat din PSD: Este o decizie gândită îndelung și în conformitate cu principiile mele politice

Daniel Florea a demisionat din PSD: Este o decizie gândită îndelung și în conformitate cu principiile mele politice

Deputatul Daniel Florea, fost primar al Sectorului 5, şi-a anunţat demisia din PSD, menţionând ca pe viitor îşi va desfăşura activitatea în calitate de parlamentar neafiliat.

Daniel Florea a demisionat din PSD FOTO: Eduard Enea

"Astăzi am demisionat din Partidul Social Democrat. Este o decizie asumată, gândită îndelung şi în deplină conformitate cu principiile mele personale, profesionale şi politice. Nu plec la alt partid. Nu candidez şi nu am avut niciodată intenţia de a candida la alegerile locale parţiale pentru funcţia de primar al Sectorului 5, din partea niciunui partid. Dar nu sunt de acord ca PSD să susţină un candidat fără activitate politică în PSD sau, eventual, un reprezentant al unui alt partid", a scris Florea, pe Facebook.

Deputatul a atașat și o imagine cu demisia sa adresată liderului PSD, Marcel Ciolacu.

"Subsemnatul, Daniel Florea, deputat ales în circumscripţia nr. 42 Bucureşti, prin prezenta îmi depun demisia din PSD şi din grupul parlamentar al PSD, începând de astăzi, 1.09.2022, urmând ca activitatea parlamentară să o desfăşor în calitate de parlamentar neafiliat", a scris Florea.

Vlad, fiul lui Cristian Popescu Piedone, anunţă că va candida la Primăria Sectorului 5

Vlad Popescu Piedone, fiul lui Cristian Popescu Piedone, a anunţat că va candida la primăria Sectorului 5 şi s-a angajat să facă tot posibilul pentru a continua proiectele tatălui său, după ce acesta a fost încarcerat. Vlad a mers duminică, alături de sora lui şi de alte sute de persoane, în faţa Penitenciarului Rahova, pentru a transmite un mesaj de susţinere pentru fostul primar al Sectorului 5.

„Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au venit astăzi în faţa penitenciarului. Tatăl meu este nevinovat. Lucrul acesta (n.r. – susţinerea oamenilor) îi dă putere, să vadă că lumea că îl iubeşte. Noi îl iubim în continuare şi vom fi lângă el non-stop.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Halep, decizie majoră pentru French Open: Simona are de acum o singură șansă să joace la Paris

2 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

3 Câte rachete supersonice are Rusia pe stoc, potrivit estimărilor ucrainene

4 VIDEO George Simion, derapajul disperării? / Ți-au slăbit șuruburile, țărănușule?

5 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia