Daniel Suciu (PSD): Nu mă dezic de votul meu, nu te dezice de boicotul tău, dar să ne oprim

Daniel Suciu (PSD): Nu mă dezic de votul meu, nu te dezice de boicotul tău, dar să ne oprim

Liderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, Daniel Suciu, a lansat luni, pe pagina sa de socializare, un apel către cei care au susţinut referendumul pentru revizuirea Constituţiei şi către cei care au preferat să îl boicoteze să înceteze cu reproşurile reciproce şi cu "cuvintele grele".

"A trecut...chiar a trecut ziua de ieri. Dar trebuie să treacă şi hăul. Şi cuvintele grele. Şi reproşurile. Nu mă dezic de votul meu, nu te dezice de boicotul tău...dar să ne oprim. Există suficiente cuvinte, savante sau nu, prin care să explici orice... de ce am mers, de ce ai stat acasă, dar astăzi e luni şi poporul, cu bunele şi relele lui, a decis. De astăzi, preotul tău e tot preotul tău, păstorul la fel. Mereu s-a spus să-i luăm în calcul pe cei care stau acasă, să-i înţelegem, că au argumentele lor, au protestul lor, iar acum cei care au stat acasă trebuie să-i înţeleagă pe cei care au mers la vot. Avem argumentele noastre. Şi a fost manifestul nostru", a scris deputatul Daniel Suciu pe Facebook.

Un susţinător al familiei tradiţionale, liderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, a votat acasă, în judeţul Bistriţa-Năsăud, unde procentul celor care s-au prezentat la urne a fost de 26,97%, iar, dintre cei care au votat, peste 93% au pus ştampila pe "Da". AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina