Daniel Tudorache: Cozmin Guşă va fi şeful meu de campanie, în cazul în care voi candida la alegerile locale

Daniel Tudorache: Cozmin Guşă va fi şeful meu de campanie, în cazul în care voi candida la alegerile locale

Primarul sectorului 1, Daniel Tudorache, a anunţat marţi că, în cazul în care va candida la alegerile locale de anul viitor, şeful său de campanie va fi Cozmin Guşă, recent reînscris în Partidul Social Democrat.

Într-o declaraţie de presă susţinută înaintea şedinţei Comitetului Executiv Naţional al Partidului Social Democrat, Tudorache a spus că nu se pune problema unei excluderi a lui Cozmin Guşă din PSD.

"E un simplu membru, nu îşi doreşte nimic altceva. El a spus că vine pentru campania de la locale, la sectorul 1, să sprijine. Atât! (...) Eu zic că e un câştig. Nu am spus de ce..., cu televiziunea sau fără televiziune... E un câştig. A fost şeful de campanie al lui Geoană şi, dacă ne aducem bine aminte, Geoană a câştigat alegerile - asta e", a precizat el.

Tudorache a adăugat că nu a informat pe nimeni din conducerea PSD în legătură cu intenţia de a-l primi pe Guşă în partid.

"Eu nu consult pe nimeni când aduc pe cineva în partid. Este dreptul meu, ca şi preşedinte (de organizaţie - n.r.)", a spus edilul.

În ce priveşte criticile adresate PSD în trecut de către Guşă, Tudorache a replicat: "Aşa a făcut şi Rareş Bogdan şi uite că face bine pentru imaginea PNL".

Referindu-se la scorul obţinut de PSD sector 1 la alegerile prezidenţiale de duminică, Tudorache a declarat că acesta a fost superior celui de la europarlamentare.

Cozmin Guşă s-a înscris pe 28 octombrie în PSD, adeziunea sa fiind depusă la Organizaţia PSD sector 1. Guşă a fost secretar general al PSD în perioada 2001 - 2003, când lider al partidului era fostul premier Adrian Năstase. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Ce urmează? Liniște și o guvernare liberală

3 „Sacoșa cu 2,5 milioane de euro era pentru Elena Udrea”

4 Noua Eră / Articol halucinant în Scientific American: Cavalerii Jedi reprezintă „masculinitatea toxică”

5 „Cine a vândut căcat a câștigat bine și vara asta” / Adi Hădean, mesaj dur de pe litoral