Daniela Nane anunță că a divorțat de Adrian Cioroianu după ce au apărut poze cu ea sărutându-se cu un tenor mai mic cu 22 de ani

Daniela Nane anunță că a divorțat de Adrian Cioroianu după ce au apărut poze cu ea sărutându-se cu un tenor mai mic cu 22 de ani

Actrița Daniela Nane (52 de ani), fostă Miss România în 1991, a anunțat pe rețelele sociale că a divorțat de Adrian Cioroianu, actual director al Bibliotecii Naționale, în contextul în care în presă au apărut imagini în care apare în tandrețuri cu un alt bărbat, tânărul tenor Octavian Ene.

Fostă câștigătoare a concursului Miss România, în 1991, și prima participantă a României la concursul de frumusețe Miss Universe, Daniela Nane s-a căsătorit în 2016 cu Adrian Cioroianu.

După ce în presă au apărut imagini cu Daniela Nane sărutându-se pe stradă cu Octavian Ene, un tenor mai tânăr cu 22 de ani decât ea, actrița a dezvăluit pe Facebook faptul că nu mai are nicio obligație familială.

”Sunt o femeie divorțată. Vă mulțumesc că-mi respectați viața privată, la fel ca până acum”, a precizat Daniela Nane.

Fosta câștigătoarea a ediției din 1991 a concursului Miss România și prima participantă din partea României la concursul de frumusețe Miss Universe, actuala actriță Daniela Nane, în vârstă de 52 de ani, a fost fotografiată și filmată în timp ce se săruta cu patos, cu un tinerel bărbos și arătos care nu are nici 30 de ani, scrie mediaflux.ro .

Soția lui Adrian Cioroianu, săruturi pasionale cu un foarte tânăr tenor. Cine este iubitul Danielei Nane

Soția lui Adrian Cioroianu, săruturi pasionale cu un foarte tânăr tenor. Cine este iubitul Danielei Nane

Cine este tenorul Octavian Ene

Octavian Ene a terminat liceul în Capitală, la Gheorghe Șincai, a studiat Canto la Universitatea Națională de Muzică București, iar actualmente este doctorand al aceleiași instituții universitare. Este și solist vocal – tenor – la Teatrul Muzical Ambasadorii, aspirant la gloria lui Luciano Pavarotti.

De remarcat este faptul că la Teatrul Muzical Ambasadorii, director artistic este chiar actrița Daniela Nane. Cum spunea maestrul Gheorghe Dinică, ”Ce țară mică. Câteva mese!”

Ieșeanca Daniela Nane este actriță la Teatrul Bulandra din București, director artistic la Teatrul Muzical Ambasadorii, unde lucrează și noul său iubit, cât și profesoară de actorie la liceu și universitate.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Eu ți-am zis că dacă mă lași pe mine să bag mâna la fermoar, se termină totul în mai puțin de două minute, dar așa a durat mai mult”

2 Ce se întâmplă? / Boala lui Kate Middleton, mult mai gravă decât s-a anunțat oficial?

3 O rețea organizată de naționaliști maghiari a rescris majoritatea articolelor despre români pe Wikipedia engleză

4 Ciudatul articol apărut în Austria despre o platformă petrolieră a Petrom din Marea Neagră

5 VIDEO „Asta este, închidem live-ul” / Filmulețul ăsta cu Șoșoacă pusă la punct de carabinieri ar trebui salvat și, când o ia razna, să-i fie arătat