Daniela Pescaru a demisionat din funcţia de secretar de stat în Ministerul Finanţelor Publice

Daniela Pescaru a demisionat din funcţia de secretar de stat în Ministerul Finanţelor Publice

Daniela Pescaru a demisionat din funcţia de secretar de stat în Ministerul Finanţelor Publice, decizia privind eliberarea sa din funcţie fiind publicată luni în Monitorul Oficial.

"Având în vedere cererea doamnei Daniela Pescaru, transmisă prin Adresa Ministerului Finanţelor Publice nr 12.289 din 15 octombrie 2019 (...) prim ministrul emite următoare decizie: la data în vigoare a prezentei decizii doamna Daniela Pescaru se eliberează, la cerere, din funcţia de secretar de stat la Ministerul Finanţelor Publice", se menţionează în documentul publicat în MO.

Daniela Pescaru, cea care avea un rol important în elaborarea bugetului, a început să lucreze la MFP în 1991, la Direcţia Generală de Programare Bugetară, ca expert în domeniul de finanţare a autorităţilor şi instituţiilor publice finanţate din bugetul de stat. În 2003 a fost numită şef serviciu Programarea bugetară a cheltuielilor de personal în sectorul bugetar, iar în 2007 director general adjunct Finanţe publice - domeniul programarea bugetară a cheltuielilor finanţate integral/parţial din bugetul de stat, bugetul asigurărilor sociale de stat şi bugetele fondurilor speciale, în 2009 preluând postul de director general.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?