Daniil Medvedev, reacție incredibilă la US Open: „Ești prost sau ce?”

Daniil Medvedev, reacție incredibilă la US Open: „Ești prost sau ce?”

Daniil Medvedev, numărul trei mondial şi campion la US Open în 2021, a avut nevoie de patru seturi pentru a câştiga în faţa australianului Christopher O'Connell, 6-2, 6-2, 6-7 (6/8), 6-2, în turul secund al tuneului newyorkez. Pe parcursul meciului rusul a intrat din nou în conflict cu fanii, jignind un spectator care a intrat pe arenă după startul unui game.

Daniil Medvedev face circ pe unde joacă. Foto Profimedia

În ciuda victoriei, Daniil Medvedev a fost în multe momente un pachet de nervi. El a fost foarte iritat după ce a pierdut setul 3 din disputa cu O'Connell. Deranjat că doi fani au pătruns pe arenă după începerea unui game, când el servea, rusul nu s-a cenzurat. "Ești prost sau ce?", a strigat Daniil către zona în care era forfotă. Medvedev a continuat disputa cu fanii și după finalul meciului, ținând să îl pună la punct pe un spectator gălăgios, care îl susținea pe O'Connell.

Război cu publicul, în urmă cu 4 ani, tot la US Open

În urmă cu 4 ani, Daniil a mai avut un conflict cu publicul new-yorkez. După un meci câștigat cu 7-6, 4-6, 7-6, 6-4 contra lui Feliciano Lopez, Medvedev i-a ironizat pe fanii care i-au fost impotrivă, după ce în prealabil le arătase semne obscene, în timpul meciului.

"Pot să spun că vă mulțumesc. Dacă nu ați fi fost aici, probabil aș fi pierdut acest meci. Eram foarte obosit, aveam crampe, a fost foarte greu pentru mine să joc azi. Vreau ca toți să știți că am câștigat datorită vouă. Singurul lucru pe care îl pot spune este că energia pe care mi-o dați acum îmi va fi probabil suficientă pentru următoarele mele 5 meciuri. Cu cât mă huiduiți și mă contestați mai mult,, cu atât voi câștiga mai mult", declara Daniil Medvedev în 2019.

Circ la Indian Wells

În acest an, numărul 3 mondial a mai avut o ieșire în decor, tot pe tărâm american, la Indian Wells. În timpul duelului cu Alexander Zverev, din optimi, Medvedev a făcut circ! „E o rușine pentru sport acest teren. Ar trebui să se interzică să se mai joace aici! E o rușine acest nenorocit de teren. Și ei spun că jucăm pe hard. Ce rușine să consideri această suprafață hard“, i-a spus Daniil Medvedev arbitrului.

Apoi, a continuat acest fiasco, când a cerut o pauză pentru a merge la toaletă: „Mă duc la toaletă, dar nu-mi pasă dacă îmi dați o penalizare de timp. Voi fi la fel de lent ca aceste terenuri. Să-mi dați cinci încălcări de timp! Dacă ne pun să jucăm pe astfel de terenuri, atunci îmi pot permite și eu să fac ce vreau“.

Rusul îl va întâlni pentru un loc în optimile de finală pe argentinianul Sebastian Baez, numărul 32 ATP. Medvedev e văzut de specialiști ca fiind singurul jucător capabil să îi pună probleme lui Carlos Alcaraz, în drumul spre o finală mult-așteptată, cu Novak Djokovici.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”