Danileţ: Între domnul Toader şi domnul Nicolicea, îl prefer pe Toader

Danileţ: Între domnul Toader şi domnul Nicolicea, îl prefer pe Toader

Judecătorul Cristi Danileţ, de la Tribunalul Cluj, a declarat, joi, că l-ar prefera în continuare ca ministru al Justiţiei pe Tudorel Toader, el adăugând că Eugen Nicolicea este o soluţie şi "mai puţin oportună".

"Credeam că nu se poate mai rău până la domnul Toader, dar iată că există şi soluţii mai puţin oportune. Cred că există persoane în ţara asta care pot să fie într-adevăr ministrul Justiţiei şi care să susţină administrarea justiţiei, şi nu persoane care sunt într-un război cu magistraţii. (...) Între domnul Nicolicea şi domnul Toader, l-aş prefera în continuare pe domnul Toader, deşi am fost un mare opozant al dumnealui", a spus Cristi Danileţ.

Judecătorul Cristi Danileţ a participat, joi, la o dezbatere cu tema "Justiţia în presă", organizată de portalul clujust.ro. AGERPRES / (A - autor: Marius Septimiu Avram, editor: Marius Frăţilă, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante