Dănuț Lupu, condamnat la 7 luni și 10 zile de închisoare cu executare. „Mergem înainte, ce să facem”

Dănuț Lupu, condamnat la 7 luni și 10 zile de închisoare cu executare. „Mergem înainte, ce să facem”

Dănuț Lupu (56 de ani), fost fotbalist al echipelor Dinamo și Rapid, a fost condamnat la 7 luni și 10 zile de închisoare cu executare, pentru conducere fără permis. El a contestat decizia, următorul termen fiind 7 iunie.

Dănuț Lupu își asumă faptele. Captură TV

Fostul fotbalist a fost prins conducând fără carnet pe drumurile publice din România, deși permisul de conducere i-a fost anulat încă din 30 aprilie 2001, când a fost surprins la volan după ce consumase băuturi alcoolice, scrie Gândul.

Lupu chiar ar fi încercat să își redobândească carnetul de conducere, dar a picat de mai multe ori proba teoretică, astfel că s-a apucat să conducă fără permis, fiind depistat de mai multe rânduri de agenții de Poliție.

Pe 23 iulie 2020, fostul internațional a fost condamnat de Curtea de Apel Galați la 6 luni de închisoare cu suspendare, pentru conducere fără permis. Doar 7 zile mai târziu, pe 30 iulie, Dănuț Lupu a primit o nouă condamnare, de data aceasta din partea Judecătoriei Cornetu, tot pentru conducere fără permis, după ce a fost surprins la volanul unui automobil Volvo.

Pur și simplu mă duceam la spital

Pe 18 iunie 2022, Dănuț Lupu a fost din nou prins conducând fără carnet , dosar care nu a fost înaintat încă instanței. În urma acestor fapte, la începutul lunii februarie 2023, magistrații Judecătoriei Cornetu l-au condamnat pe fostul jucător al „Generației de Aur” la șase luni de închisoare cu executare, iar atunci au decis să revoce amânarea unei condamnarea mai veche, de 6 luni de detenție, pronunțată de către Curtea de Apel Galați.

Fostul fotbalist a primit senin sentința de 7 luni și 10 zile de închisoare. „Nu știu dacă o să pot obține suspendarea pedepsei, nu pot să vă spun eu lucrul ăsta. De aia sunt avocați, nu? Da, în primul rând regret ce s-a întâmplat. Am fost nevoit.

Pur și simplu mă duceam la spital . Îmi era rău, și martorii au declarat același lucru. Acum, știți cum e în viață, chiar dacă faci anumite greșeli, eu spun că dacă le faci în interes de sănătate… Până la urma urmei e greșeala mea. Nu aș schimba nimic”, a declarat Dănuț Lupu pentru Gândul.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa