Dănuț Lupu, săltat de polițiști direct de pe aeroport și dus la Penitenciarul Rahova VIDEO

Dănuț Lupu, săltat de polițiști direct de pe aeroport și dus la Penitenciarul Rahova VIDEO

Așa cum a promis, Dănuț Lupu a ajuns în România în jur de ora 14.40 și s-a predat autorităților chiar pe Aeroportul Henri Coandă din Otopeni. Fostul internațional, care și-a aflat sentința în timp ce se afla în Dubai, a dat mereu asigurări că nu fuge și că se va întoarce pentru a-și ispăși pedeapsa.

Dănuț Lupu a fost plecat la Dubai împreună cu soția lui, care și-a sărbătorit ziua de naștere. Evenimentul a fost stricat de vestea pe care fostul fotbalist de la Dinamo a primit-o: apelul fostului fotbalist a fost respins și acesta trebuie să ispășească o condamnare de 7 luni și 10 zile de închisoare cu executare, pentru că a condus fără să dețină permis valabil .

Dănuț Lupu își va petrece următoarele luni în închisoare. Captură TV

Forțele de ordine l-au dus pe Dănuț Lupu direct la Penitenciarul Rahova din București. Este de așteptat ca fostul internațional să rămână în spatele gratiilor aproximativ trei sau patru luni, având în vedere reducerile de pedeapsă pe care le poate obține muncind sau chiar scriind cărți.

Își va ispăși pedeapsa cu demnitate

Fostul internațional român nu a oferit nicio declarație reprezentanţilor presei, părăsind aeroportul din Otopeni încătușat, cu o maşină a Poliţiei. Totuși, el a vorbit înainte de placarea din Dubai, spunând, pentru Fanatik: ”Sper din tot sufletul ca la aeroport să nu se facă spectacol și lucrurile să decurgă normal astfel încât toată lumea să își facă datoria.

Fostul internațional nu s-a pierdut cu firea pe aeroport. Captură TV/ ProSport

Fostul internațional nu s-a pierdut cu firea pe aeroport. Captură TV/ ProSport

Bineînțeles, eu îmi voi duce crucea, dar sper că voi fi lăsat să fac asta cu demnitate. Mă predau astăzi, pentru azi erau și biletele de avion de întoarcere. Îmi voi ispăși pedeapsa pe care am primit-o conform legii. Din acest moment nu o să mai dau niciun fel de declarație și sper ca toată lumea să fie bine, în special familia mea”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?