Dănuț Lupu se predă astăzi. Ultima dorință a dinamovistului înainte de a merge după gratii

Dănuț Lupu se predă astăzi. Ultima dorință a dinamovistului înainte de a merge după gratii

Dănuț Lupu a anunțat că se predă astăzi, când va reveni din Dubai. Fostul fotbalist a cerut ca lucrurile să se desfășoare normal pe aeroport și să nu se creeze prea multă vâlvă.

Dănuț Lupu nu a fost iertat pentru că a condus mașina fără permis. Captură TV

„Voi ajunge astăzi în România să mă predau, așa cum am promis zilele trecute. Vin din Dubai, acolo unde am fost cu soția mea. Voi ateriza astăzi în România. Sper din tot sufletul ca la aeroport să nu se facă spectacol și lucrurile să decurgă normal astfel încât toată lumea să își facă datoria.

Bineînțeles, eu îmi voi duce crucea, dar sper că voi fi lăsat să fac asta cu demnitate. Mă predau astăzi, pentru azi erau și biletele de avion de întoarcere. Îmi voi ispăși pedeapsa pe care am primit-o conform legii. Din acest moment nu o să mai dau niciun fel de declarație și sper ca toată lumea să fie bine, în special familia mea”, a transmis Dănuț Lupu, potrivit Fanatik.

Trebuia să se predea la penitenciarul Rahova

Dănuț Lupu a fost condamnat zilele trecute la șapte luni și zece zile de închisoare cu executare, după ce a condus în mai multe rânduri cu permisul anulat . El trebuia să se predea la Penitenciarul Rahova, dar nu se afla însă în țară la aflarea sentinței. „Pe mine mă întrebi ce s-a întâmplat? Ce s-a întâmplat? Justiția română m-a considerat vinovat, sunt vinovat, asta e viața. Pot să fac ceva? Dacă atât au considerat ei… Ok, poate dacă mă prindeau beat, drogat sau ceva, poate îmi dădeau mai puțin (n.r. ironic), dar așa?”, a fost reacția lui Lupu după ce a aflat că va trebui să meargă la închisoare.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?