Darren Cahill, mesaj superb: Ce le-a cerut organizatorilor de la Wimbledon în cazul Simonei Halep

Darren Cahill, mesaj superb: Ce le-a cerut organizatorilor de la Wimbledon în cazul Simonei Halep

Simona Halep (30 de ani, 19 WTA) a cam devenit ţinta criticilor, după rezultatele din ultima perioadă. Antrenorul Sever Dron tocmai a făcut-o praf pe fosta ocupantă a locului 1 WTA, după cum Adevărul a scris aici.

În schimb, un alt antrenor, cel sub comanda căruia Halep a obţinut cele mai bune rezultate din carieră, rămâne un mare susţinător al Simonei. Vorbim despre Darren Cahill. Care, potrivit Spotmedia , tocmai a scris un mesaj superb care o vizează pe Halep.

Concret, australianul le-a cerut organizatorilor de la Wimbledon 2022 (27 iunie – 10 iulie) ca „Simo“, campioana ediţiei din 2019, să joace meciul de deschidere al zilei de marţi pe arena centrală. În mod normal, această onoare revine câştigătoarei din anul precedent. Cum însă Ashleigh Barty, campioană la Wimbledon 2021, s-a retras, Cahill a venit cu această idee.

„COVID a anulat Wimbledonul din 2020, iar Simona n-a putut juca, anul trecut, din cauza unei accidentări, aşa că Ash Barty a primit onoarea (n.r. – de a evolua în meciul de deschidere de marţi pe arena centrală). Cu Ash retrasă, privilegiul şi onoarea ar trebui să revină Simonei. Şi-a câştigat dreptul în 2019“, a scris Cahill, potrivit Spotmedia.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...