Darren Cahill, revoltat de cazul Halep: Comentariu vehement despre situația româncei

Darren Cahill, revoltat de cazul Halep: Comentariu vehement despre situația româncei

Simona Halep (31 de ani, 30 WTA) trăiește un adevărat calavar, în ultima etapă a carierei sale impresionante. Pentru că, suspendată pentru consum de Roxadustat, audierile, verdictul și explicațiile, în acest caz de dopaj, sunt amânate, în mod sistematic, întărind ideea că ceva scârțâie, în această poveste.

Iar când vedem ce spun oamenii care sunt apropiați de „Simo“, care au trăit ore întregi alături de ea, atunci se întărește parcă această impresie că românca e o victimă, în acest caz șocant de dopaj, rămas, deocamdată, în ceață. La câteva ore după ce actualul anterenor al lui Halep, Patrick Mouratoglou, a avut o intervenție tăioasă, susținându-și energic eleva , i-a venit rândul lui Darren Cahill să facă același lucru. Australianul, fost antrenor al Simonei, a insistat, încă o dată, că Halep e nevinovată, fiind de neconceput acuzația conform căreia ar fi folosit substanțe interzise.

Ce a scris Darren Cahill pe Twitter?

*Susțin, în continuare, fiecare cuvânt scris despre acest caz, în declarația mea dată în octombrie. Cred în Simona și susținerea mea pentru ea e valabilă, în continuare. Abia aștept ca ea să primească șansa de a-și prezenta apărarea în fața unei comisii independente, cât mai repede cu putință.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…