Daul (PPE): Băsescu va fi foarte mulțumit dacă mișcarea de centru-dreapta va câștiga alegerile

Daul (PPE): Băsescu va fi foarte mulțumit dacă mișcarea de centru-dreapta va câștiga alegerile

Liderul Partidului Popular European (PPE), Joseph Daul, a declarat că a discutat marți dimineață cu președintele Traian Băsescu chestiuni politice, arătând că șeful statului va fi mulțumit dacă mișcarea de centru-dreapta va câștiga alegerile prezidențiale.

"Am lucrat întotdeauna bine cu dl președinte Băsescu și când am prieteni cu care lucrez corect nu mă gândesc dacă este vorba despre o situație corectă politic sau nu. Singurul lucru pe care vi l-aș spune în legătură cu dimineața de astăzi este că dl Băsescu va fi foarte mulțumit dacă mișcarea de centru-dreapta va câștiga alegerile duminica viitoare. (...) Dl Băsescu este un om cu mare experiență. Dacă dorește să se exprime, se va exprima singur, nu are nevoie de mine pentru a-și exprima punctul de vedere", a susținut Daul într-o conferință de presă.

El a precizat că a discutat cu șeful statului chestiuni politice, dar că acestea rămân între ei.

De asemenea, președintele PPE i-a mulțumit președintelui Băsescu pentru munca alături de formațiunea politică europeană.

"I-am spus că sper ca în decembrie următor să-i pot încă o dată mulțumi din partea șefilor de guverne", a adăugat Joseph Daul.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

3 Asta e Rusia, oameni buni!

4 Umilință fără precedent pentru Armata SUA! / Trupe rusești au intrat într-o bază care găzduiește militari americani în Niger

5 VIDEO Voi ați văzut ce se întâmplă cu mașinile electrice în Germania?