David Beckham va lua cina cu Regele Charles, după ruperea legăturii cu prințul Harry. Ce statut ar putea primi

David Beckham va lua cina cu Regele Charles, după ruperea legăturii cu prințul Harry. Ce statut ar putea primi

David Beckham a acceptat o invitație la cină cu Regele Charles, după ce s-a îndepărtat de Harry și Meghan. Cei doi ar urma să discute despre statutul de ambasador de caritate pentru Fundația Prințului. Fosta vedetă a fotbalului britanic a avut un rol similar reprezentând Jocurile Invictus.

David Beckham va lua cina cu Regele Charles FOTO Instagram

David Beckham a acceptat invitația regelui de a participa la o cină după ce a rupt legăturile cu Prințul Harry . Vedeta va lua acum masa cu Regele Charles pentru a vorbi despre posibilitatea ca acesta să devină ambasador pentru The Prince's Foundation, o organizație de caritate fondată de Rege, pentru a-i ajuta pe tinerii nevoiași, notează Daily Mail .

Anterior, Beckham a deținut un rol similar, ca reprezentant al Jocurilor Invictus, competiția multi-sport pentru militari și femei bolnave și rănite, fondată de Prințul Harry în 2014.

Fostul fotbalist s-a distanțat, de atunci, de Ducele de Sussex , după ce el și soția Meghan s-au mutat în SUA și s-au retras din Familia Regală, în anul 2020.

Surse apropiate ale lui David Beckham spun că el speră la o onoare precum titlul de cavaler, a informat The Sun.

El a primit Ordinul Imperiului Britanic (OBE) în iunie 2003, pentru performanțele sale în lumea fotbalului. Mai recent, în 2017, soția sa Victoria a primit aceeași distincție pentru contribuția ei în domeniul modei.

Șansele bărbatului, în vârstă de 48 de ani, de a fi numit cavaler sunt totuși destul de slabe, după ce a fost una dintre cele 1.000 de persoane prinse în scandalul care a implicat filmele Ingenious. Implicat a fost și fostul său coechipier, Wayne Rooney. Cu toții ar fi evitat plata unor taxe către stat, în valoare de 700 de milioane de lire sterline, în 2017.

Este posibil ca David Beckham să se întâlnească cu Regele Charles la baza Fundației, Dumfries House, în estul comitatului Ayrshire, Scoția.

O sursă a sugerat că întâlnirea ar fi o oportunitate pentru Rege de a-l „supune” pe Beckham și de a afla în ce domenii ar putea lucra împreună.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Ce se întâmplă? / Bombardiere strategice americane B-52H au înconjurat enclava rusă Kaliningrad de la Marea Baltică

2 Horoscop joi, 30 mai. Racii sunt prea curioşi, iar fecioarele nu se pot concentra

3 N-o să vă vină să credeți, dar acest articol a fost publicat în revista SRI...

4 VIDEO Surpriză de proporții, drona care ar fi lovit radarul din Rusia ar fi de fabricație portugheză

5 O lege mai mult decât interesantă promulgată de președintele Iohannis...