David Corenswet, noul Superman. Cine e actorul care l-a înlocuit pe Henry Cavill

David Corenswet, noul Superman. Cine e actorul care l-a înlocuit pe Henry Cavill

David Corenswet va intra în pielea celebrului personaj Clark Kent, în noul film cu supereroi „Superman: Legacy“.

David Corenswet, noul Superman FOTO Profimedia

Actrița Rachel Brosnahan o va interpreta pe Lois Lane, iar David Corenswet va fi noul Superman, au confirmat pentru CNN reprezentanții studiourilor Warner Bros. Pictures. „Nu sunt doar actori incredibili, ci și oameni minunați“, a scris pe Twitter James Gunn, regizorul filmului.

Pentru actorul american David Corenswet (29 de ani), acesta este primul rol într-o franciză importantă. Actorul a mai jucat în serialele Netflix „The Politician“ și „Hollywood“, în filmul de groază „Pearl“ și a avut o apariție în serialul „House of Cards“, într-un episod din 2018.

Rachel Brosnahan a jucat și ea în „House of Cards“, dar și în serialul „The Marvelous Mrs. Maisel“, premiat cu Globul de Aur .David Corenswet îl va înlocui în franciză pe Henry Cavill, care a anunțat anul trecut că nu se va mai întoarce pentru a juca personajul titular.

Decizia a fost luată de către noii şefi ai studiourilor DC la mai puţin de două luni după ce actorul britanic şi-a anunţat revenirea în acest rol. James Gunn şi Peter Safran au preluat DC Studios la sfârşitul lunii octombrie, la scurt timp după ce Cavill a avut o apariţie surpriză ca Superman într-o scenă post-generic la finalul filmului „Black Adam”, cu Dwayne „The Rock“ Johnson.

Conform unor informații din presa internațională, care cita surse din lumea filmului, Henry Cavill ar fi devenit „toxic“ pe platourile de filmare, în special cu femeile. Acesta ar fi fost motivul pentru care celebrul actor ar fi pierdut rolul din celebra serie „The Witcher“, de la Netflix și, preventiv, ar fi fost concediat din franciza Superman.

Cavill a fost Superman în „Man of Steel“ (2013), în „Batman v Superman: Dawn of Justice“ (2016) și în „Justice League (2017).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?