David Popovici a câștigat doar experiență: Rezultat dezamăgitor și la 100 de metri liber

David Popovici a câștigat doar experiență: Rezultat dezamăgitor și la 100 de metri liber

Mondialele de la Fukuoka (Japonia) pot fi trecute de David Popovici la capitolul unor lecții importante pe care le-a primit înaintea evenimentului cu adevărat important. Vorbim despre Jocurile Olimpice de la Paris la anul.

David Popovici, o cursă sub așteptări și la 100 de metri liber FOTO Profimedia

David a abordat această ediție a Mondialelor fiind deținătorul titlului la 100 și 200 de metri liber. Din păcate, a avut rezultate sub așteptări în ambele probe. La 200 de metri, a terminat pe 4. Iar astăzi, în ultima sa cursă, la 100 de metri liber, s-a clasat și mai jos, pe 6 din 8!

Dacă la 200 de metri liber românul a condus aproape în permanență, dar a avut o cădere fizică pe final, când mai erau cam 30 de metri, astăzi, din păcate, David n-a avut nicio treabă cu locul 1. La întoarcere, după prima tură de bazin, el a fost pe 3. Și, când s-a încheiat cursa, câștigată de australianul Kyle Chalmers, Popovici a ocupat doar locul 6, după cum se poate vedea mai jos.

Clasament100 jpg

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB