David Popovici atacă, astăzi, aurul mondial: Unde poate fi văzută cursa sa din Japonia

David Popovici atacă, astăzi, aurul mondial: Unde poate fi văzută cursa sa din Japonia

În proba de 200 de metri liber, înotătorul de la CS Dinamo și-a îmbunătățit rezultatul, în decurs de câteva ore. Mai întâi, în serii, românul a obținut accederea în semifinale cu al treilea timp: 1 minut, 45 de secunde și 86 de sutimi. Când a revenit în bazin, în semifinale, Popovici a parcurs cele patru ture cu timpul de 1 minut, 44 de secunde și 70 de sutimi. Cel mai bun din semifinale! În clasament, românul a fost urmat de americanul Luke Hobson (1min. 44sec. 87/100) şi de sud-coreeanul Hojoon Lee (1min. 45sec. 93/100).

David Popovici. FOTO: Profimedia

Așadar, în finala de astăzi, de la ora 14.02, ora României, David Popovici va fi marele favorit la aurul mondial în proba de 200 de metri liber. Cursa sa poate fi urmărită contracost pe platforma Antena Play. Aseară, aproape de miezul nopții, Antena 1 a anunțat că finala lui Popovici va fi televizată, de asemenea, live de acest post TV!

După finala de astăzi, David va concura și în proba de 100 de metri liber, după următorul program, cu precizarea că toate orele sunt cele ale României:

*serii: în noaptea de marți spre miercuri, ora 5.13

*semifinale: mâine, între orele 14.26 - 14.30

*finala: joi, ora 14.21

În 2022, David Popovici a cucerit medaliile de aur la Campionatele Mondiale de la Budapesta, dar şi la Campionatele Europene de la Roma, în probele de 100 şi 200 de metri liber.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”